78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Haslev

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla, bedemand Haslev

Lavendla Begravelse Haslev giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Haslev uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Haslev har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelse Haslev

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Haslev?

En begravelse/bisættelse i Haslev kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

 • Begravelse fra 13.510,-
 • Bisættelse fra 11.510,-
 • Askespredning fra 9.720,-
 • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Haslev

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Haslev. 

Kirkelig begravelse i Haslev

Der findes i dag mere end ni kirker i Haslev og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Haslev hjælper jer med at kontakte den præst og kirke, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Haslev er Haslev Kirke og Vester Egede Kirke.

Haslev Kirke

Haslev Kirke er en middelalderkirke fra omkring 1100-tallet, som flere gange er blevet ombygget. Den første kirke var en stenkirke af kridtsten (kvadersten), men i løbet af middelalderen blev den ombygget til det, den er i dag. Haslev Kirke er bygget i røde sten i nygotisk stil, og den sidste tilbygning var i begyndelsen af 1900-tallet, hvor der blev bygget en ny kirke på tværs af den gamle. Indvendigt har bygningen hvide vægge, store hvide lofthvælvinger og store buede vinduer. Bænkerækkerne er i lyst træ, og der kan sidde 641 personer ved en begravelse. Kirken ligger centralt i Haslev by og ca. en kilometer fra stationen. Den ligger tæt på Ringstedvej, hvis man kommer i bil, og der er både mulighed for parkering bag ved kirken samt ved den store parkeringsplads ved Haslev Bibliotek, som ligger lige overfor kirken. 

 

Vester Egede Kirke

Vester Egede Kirke ligger i landsbyen af samme navn omtrent otte kilometer syd for Haslev. Kirken er en middelalderkirke bygget omkring år 1100 og er bygget af mursten. Den har tårn mod vest, hvide kalkede ydervægge, rødt tegltag og indgang gennem et våbenhus mod syd. Kirkerummet er klassisk med hvide vægge og hvide loftshvælvinger samt grå kirkebænke med plads til 75 gæster ved en begravelse. Kirken er beliggende tæt på Ny Næstvedvej og nærmeste station er Holme-Olstrup Station, som ligger ca. otte kilometer derfra. Der er gode parkeringsmuligheder ved og i nærheden af kirken.

 

Kirkelig begravelse i Haslev fra andre potentielle kirker

 • Terslev Kirke 
 • Freerslev Kirke
 • Øde Førslevkirken
 • Testrup Kirke
 • Ulse Kirke
 • Bråby Kirke
 • Dalby Kirke

 

Borgerlig begravelse i Haslev

Lavendla Bedemand Haslev hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Begravelse fra kapel nær Haslev

Der findes umiddelbart intet kapel i Haslev. Hvis pårørende til afdøde ønsker at afholde en borgerlig begravelsesceremoni nær ved Haslev, kan den finde sted fra Ringsted Kirkegård og Kapel. Det ligger mellem Næstvedvej, Køgevej og Rønnedevej og kan bruges gratis, hvis man er medlem af folkekirken og mod lejegebyr, hvis man ikke er.

Muslimsk begravelse i Haslev

Lavendla Bedemand Haslev kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelse af muslimer. Vi ved, at muslimer i overensstemmelse med islamisk skik skal begraves i kiste, og vi kan hjælpe med at arrangere det på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi er desuden behjælpelig med alle de praktiske ting som bestilling af rustvogn til den lokale moske, hvor det religiøse ritual kan finde sted, hvis afdøde og familien ønsker det. Det kan også foregå i kapellet, hvis det ønskes. I moskeen tager imamen og familien imod kisten og den døde bliver vasket og klædt i hvidt ligklæde, som den islamiske tradition foreskriver. Endelig køres afdøde til kirkegården, hvor Lavendla Bedemand Haslev har sørget for alt det praktiske. Kisten bæres til gravpladsen, hvor afdøde lægges i jorden, og alle tilstedeværende kaster en håndfuld jord på kisten.

Begravelsesplads i Haslev

Begravelse i Haslev fra Haslev Kirkegård 

 • Almindelig kistegrav omkranset af hæk og markeret med gravsten og med plads til seks urner pr. gravplads og mellem en og otte kister.
 • Almindelig urnegrav omkranset af hæk og markeret med gravsten og med plads til fire urner.
 • Urnegravsteder beliggende i en cirkelring, omkranset af hæk og markeret med gravsten. Gravsten må være op til 36 x 45 cm, og der er plads til fire urner pr. gravsted.
 • Kendt urnefællesgrav, hvor urner nedsættes under et græsdække og markeres med mindeplade med indgraveret tekst. Mindepladen anbringes plant med græsset. Der er plads til to urner pr. gravplads. Der må kun sættes buketter i nedgravet vase.
 • Anonym/ukendt fællesgravplads, hvor urner nedsættes i nummerorden under et græsdække. Der anvendes ikke gravsten, og der er plads til en urne pr. gravplads. Blomsterbuketter, mospuder m.m. må kun lægges på fællespladsen.
 • Anonym/ukendt kistefællesgrav, hvor kister nedsættes i nummerorden under et græsdække. Der anvendes ikke gravsten, og der er plads til en kiste pr. gravplads.
 • Kendt fælles gravsted på græs, hvor kister nedsænkes i plænen og urner i bedet, og gravstedet markeres med gravsten. Der må kun være en gravsten pr. gravplads, og der er plads til seks urner eller en-to kister pr. gravplads.
 • Egelunden er en gravplads anlagt med græs og egetræer, hvor gravstederne har baghæk af taks og er markeret med en gravsten og et bed tilplantet med lave buske. Hver gravplads har plads til seks urner og en til to kister.