52 51 30 44 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Haslev

Har du brug for hjælp, så ring til os på 52 51 30 44 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Om Lavendla Bedemand Haslev

Lavendla Bedemand Haslev hjælper dig med begravelse, bisættelse og samtale

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Haslev bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet eller måske er tæt på at miste. Vores erfarne og omsorgsfulde bedemænd står klar med vejledning, sparring og praktisk hjælp i forbindelse med dødsfald og begravelse. Og vi stiller os til rådighed med den hjælp og støtte, I som familie måtte have behov for.

Hos os møder du medmenneskeligt nærvær og høj faglighed

Bedemand Haslev

Lavendla Bedemand Haslev: Få støtte, råd og praktisk hjælp af vores engagerede begravelsesrådgivere gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

Det hjælper vi dig med:

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.

 

Lavendla Bedemand Haslev kan også hjælpe med:

 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.

 

Læs mere:

 

Kontakt os

Du velkommen til at kontakte Lavendla Bedemand Haslev på telefon, e-mail eller besøge os. Vi vil lytte, rådgive og hjælpe dig.

Ring til os på 52 51 30 44 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Om Lavendla Begravelse Haslev

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan Lavendla Bedemand i Haslev hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Odense bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.

 

Konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Haslev?

Prisen for en begravelse eller bisættelse kan variere afhængig af hvad I vælger, og hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Prisen på en bisættelse ligger fra 11.940 kr, med begravelseshjælp.

Prisen på en begravelse ligger fra ca. 14.135 kr, med begravelseshjælp.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 52 51 30 44 for mere detaljerede oplysninger.

 

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Medbring:

 • Afdødes CPR.nr.
 • Evt. Min sidste vilje

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen/bisættelsen være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er en mulighed, kan der ansøges om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand i Haslev.

Ring til os på 52 51 30 44 hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Hvad er forskellen på bisættelse og begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, dvs. brændt og dernæst bisat i en urne. Ved en begravelse ligger kroppen i en kiste, som bliver nedsunket i en grav. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 52 51 30 44.

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Kan jeg få økonomisk hjælp til udgifter?

Hvis afdøde havde ret til dansk sygesikring, er det muligt for de pårørende at søge om begravelseshjælp til at få dækket udgifter i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Om man gør sig gældende til begravelseshjælp, afhænger af boets formue. Undtagen hvis afdøde er født før 1. april 1957 eller er et barn under 18 år.

 • Altid: Afdøde personer, der er født før 1. april 1957, kan altid få mindst 1.050 kr. i begravelseshjælp
 • Altid: Er afdøde et barn under 18 år er hjælpen på 10.100 kr.
 • Ellers: Begravelseshjælp er ikke muligt, hvis boets formue er over 52.600 kr.

 

Læs mere om begravelseshjælp her

Eller ring til os på 52 51 30 44

Hvad er en mindeside?

På en mindeside kan I dele minder, hilsner og fortællinger om afdøde med hinanden. Der kan både skrives tekst og uploades billeder. Der kan også deles informationer som døds- og takkeannoncer, dato for begravelse mm.

Flere og flere i Danmark benytter sig af muligheden for en mindeside til at hylde afdøde og det levede liv.

Se mindesiderne hos Lavendla her 

 

 

Kan I hjælpe med en borgerlig begravelse?

Der er rig mulighed for at vælge en ikke-kirkelig begravelse eller bisættelse, hvis dette er et ønske.

Mange i dag vælger f.eks. askespredning eller skovbegravelse eller ceremoni i et kapel.

Det bliver mere og mere sædvanligt i Danmark, at pårørende vælger en anderledes og personlig afskedsceremoni for deres afdøde. Vi i Lavendla har stor erfaring med borgerlige afskedsceremonier. Vi hjælper jer gerne med sparring, gode råd og ideer til, hvordan det kan foregå.

Typiske steder for en borgerlig begravelse eller bisættelse kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere på Borgerlig begravelse

 

Er begravelse med anden trosretning muligt gennem jer?

Ja, hos Lavendla kan du sagtens få hjælp og støtte til begravelse med en anden religion eller trosretning.

Læs mere her om:

Kan jeg få en billig begravelse?

Der vil altid være en del udgifter forbundet med en begravelse eller bisættelse, men du har mulighed for en række til- og fravalg, som gør det billigere for dig.

Askespredning er billigt

Den billigste form for begravelse er askespredning. Dvs. afdøde bliver kremeret, og asken spredes over åbent hav.
Der vil være udgifter til kiste, transport og kremering. Men I kan spare udgifter til gravsted og evt. urne.

Se mere her om askespredning

Læs mere her om Billig begravelse

Kan I hjælpe med en bæredygtig begravelse?

Ja, det kan vi.

I Lavendla har vi stor fokus på omtanke for miljøet og naturen. Vi vælger derfor kun danskproducerede produkter og har flere miljørigtige, bæredygtige valg i vores sortiment af kister, urner og gravsten. Vi bruger også kun lokale, bæredygtige blomster og genbrugspapir til sanghæfter.

Kontakt os endelig, hvis du vil drøfte dine muligheder. Sammen kan vi skabe en så miljørigtig, miljøvenlig og bæredygtig begravelse som muligt.

Ring til os på 52 51 30 44

Læs mere her om Bæredygtig Begravelse

 

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne, askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den begravelse, som du ønsker.

Hjælp til begravelse i Haslev

Hos Lavendla Bedemand Haslev hjælper vi dig med alle de praktiske gøremål og støtter dig i de valg, som skal træffes undervejs.

Bedemand Haslev

Få hjælp af vores lokale begravelsesrådgivere til blandt andet:

 

Planlægning af begravelse i Haslev

Når I skal planlægge en begravelse/bisættelse, skal I tage stilling til, hvor og hvordan I ønsker, at ceremonien skal foregå. Og hvilke behov og ønsker I har.

bedemand Haslev

Hos Lavendla Bedemand Haslev kan vi tilbyde hjælp til alle typer af begravelser. Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en borgerlig begravelse, så har vi erfaring med det og kan hjælpe jer. Ønsker I en så bæredygtig og miljørigtig begravelse som muligt, kan vi også sammen arrangere det.

Der findes mange måder at blive begravet på. Begravelse og bisættelse kan også være afhængig af tro og religion, og i Danmark kan det lade sig gøre at blive begravet efter de fleste trosretninger.

Her et udpluk af forskellige typer begravelser og bisættelser:

 • Kistebegravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning
 • Skovbegravelse
 • Borgerlig begravelse
 • Bæredygtig begravelse

 

Læs mere: Forskellige typer af begravelse

 

Begravelse i Haslev

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser i Haslev. 

Kirkelig begravelse i Haslev

Hvis I ønsker og vælger en kirkelig begravelse eller bisættelse, vil ceremonien typisk foregå i en af folkekirkerne i kommunen, og ceremonien foretages af en præst.

Du kan få hjælp og sparring af Lavendla Bedemand Haslev, hvis du er i tvivl om, hvilken kirke du skal vælge, eller hvordan det foregår. Vores begravelsesrådgivere har god erfaring med forskellige kirker og hjælper dig med valg af kirke, henvendelse til præsten, koordinering med kordegn, pyntning af kirken med blomster mv.

Når du har valgt en begravelse eller bisættelse i en kirke, foregår det efter de kristne begravelsesritualer, og selve ceremonien er oftest traditionelt bygget op i en bestemt rækkefølge med prædiken og tale, oplæsning fra biblen, salmer, sange og jordpåkastelse. Læs mere her om Kristen begravelse

 

Lad os hjælpe dig med:

 

 • Valg af kirke
 • Henvendelse til præsten
 • Praktisk koordinering med kordegn
 • Bestilling af blomster og pyntning af kirke

Kirker i Haslev og omegn

Der findes i dag mere end ni kirker i Haslev og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Haslev hjælper jer med at kontakte den præst og kirke, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Haslev er Haslev Kirke og Vester Egede Kirke.

Haslev Kirke

Haslev Kirke er en middelalderkirke fra omkring 1100-tallet, som flere gange er blevet ombygget. Den første kirke var en stenkirke af kridtsten (kvadersten), men i løbet af middelalderen blev den ombygget til det, den er i dag. Haslev Kirke er bygget i røde sten i nygotisk stil, og den sidste tilbygning var i begyndelsen af 1900-tallet, hvor der blev bygget en ny kirke på tværs af den gamle. Indvendigt har bygningen hvide vægge, store hvide lofthvælvinger og store buede vinduer. Bænkerækkerne er i lyst træ, og der kan sidde 641 personer ved en begravelse. Kirken ligger centralt i Haslev by og ca. en kilometer fra stationen. Den ligger tæt på Ringstedvej, hvis man kommer i bil, og der er både mulighed for parkering bag ved kirken samt ved den store parkeringsplads ved Haslev Bibliotek, som ligger lige overfor kirken. 

 

Vester Egede Kirke

Vester Egede Kirke ligger i landsbyen af samme navn omtrent otte kilometer syd for Haslev. Kirken er en middelalderkirke bygget omkring år 1100 og er bygget af mursten. Den har tårn mod vest, hvide kalkede ydervægge, rødt tegltag og indgang gennem et våbenhus mod syd. Kirkerummet er klassisk med hvide vægge og hvide loftshvælvinger samt grå kirkebænke med plads til 75 gæster ved en begravelse. Kirken er beliggende tæt på Ny Næstvedvej og nærmeste station er Holme-Olstrup Station, som ligger ca. otte kilometer derfra. Der er gode parkeringsmuligheder ved og i nærheden af kirken.

 

Kirkelig begravelse i Haslev fra andre potentielle kirker

 • Terslev Kirke 
 • Freerslev Kirke
 • Øde Førslevkirken
 • Testrup Kirke
 • Ulse Kirke
 • Bråby Kirke
 • Dalby Kirke

 

Borgerlig begravelse i Haslev

Ønsker du ikke en kirkelig begravelse, kan vi tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi sætter en ære i at imødekomme jeres individuelle ønsker. Sammen kan vi planlægge en helt særlig ceremoni, med mulighed for, at det bliver nærværende, personligt og helt unikt.

En borgerlig begravelse eller bisættelse adskiller sig fra en kirkelig ved, at ceremonien ikke finder sted i en kirke, men typisk i et kapel eller et andet sted. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor det kan være.

Din begravelsesrådgiver hos Lavendla Bedemand Haslev giver gerne sparring og gode råd, hvis du har behov for det.

Ring til os på 52 51 30 44 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig.

Hvor kan en borgerlig begravelse foregå?

En borgerlig afskedsceremoni kan foregå i et kapel, i naturen, privat eller på restaurant.  Typiske steder kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere om Borgerlig begravelse

Kapel i Haslev eller omegn

Lavendla Bedemand Haslev hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Begravelse fra kapel nær Haslev

Der findes umiddelbart intet kapel i Haslev. Hvis pårørende til afdøde ønsker at afholde en borgerlig begravelsesceremoni nær ved Haslev, kan den finde sted fra Ringsted Kirkegård og Kapel. Det ligger mellem Næstvedvej, Køgevej og Rønnedevej og kan bruges gratis, hvis man er medlem af folkekirken og mod lejegebyr, hvis man ikke er.

Muslimsk begravelse i Haslev

Lavendla Bedemand Haslev kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelse af muslimer. Vi ved, at muslimer i overensstemmelse med islamisk skik skal begraves i kiste, og vi kan hjælpe med at arrangere det på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi er desuden behjælpelig med alle de praktiske ting som bestilling af rustvogn til den lokale moske, hvor det religiøse ritual kan finde sted, hvis afdøde og familien ønsker det. Det kan også foregå i kapellet, hvis det ønskes. I moskeen tager imamen og familien imod kisten og den døde bliver vasket og klædt i hvidt ligklæde, som den islamiske tradition foreskriver. Endelig køres afdøde til kirkegården, hvor Lavendla Bedemand Haslev har sørget for alt det praktiske. Kisten bæres til gravpladsen, hvor afdøde lægges i jorden, og alle tilstedeværende kaster en håndfuld jord på kisten.

Begravelsesplads i Haslev

Begravelse i Haslev fra Haslev Kirkegård 

 • Almindelig kistegrav omkranset af hæk og markeret med gravsten og med plads til seks urner pr. gravplads og mellem en og otte kister.
 • Almindelig urnegrav omkranset af hæk og markeret med gravsten og med plads til fire urner.
 • Urnegravsteder beliggende i en cirkelring, omkranset af hæk og markeret med gravsten. Gravsten må være op til 36 x 45 cm, og der er plads til fire urner pr. gravsted.
 • Kendt urnefællesgrav, hvor urner nedsættes under et græsdække og markeres med mindeplade med indgraveret tekst. Mindepladen anbringes plant med græsset. Der er plads til to urner pr. gravplads. Der må kun sættes buketter i nedgravet vase.
 • Anonym/ukendt fællesgravplads, hvor urner nedsættes i nummerorden under et græsdække. Der anvendes ikke gravsten, og der er plads til en urne pr. gravplads. Blomsterbuketter, mospuder m.m. må kun lægges på fællespladsen.
 • Anonym/ukendt kistefællesgrav, hvor kister nedsættes i nummerorden under et græsdække. Der anvendes ikke gravsten, og der er plads til en kiste pr. gravplads.
 • Kendt fælles gravsted på græs, hvor kister nedsænkes i plænen og urner i bedet, og gravstedet markeres med gravsten. Der må kun være en gravsten pr. gravplads, og der er plads til seks urner eller en-to kister pr. gravplads.
 • Egelunden er en gravplads anlagt med græs og egetræer, hvor gravstederne har baghæk af taks og er markeret med en gravsten og et bed tilplantet med lave buske. Hver gravplads har plads til seks urner og en til to kister.