DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Hellerup

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Hellerup

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Hellerup

Når et menneske dør og skal gravlægges, er der en masse praktiske ting, som skal falde på plads. Det kan være svært at finde rundt i, når man står som pårørende. Derfor er der mange, som vælger at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla Bedemand Hellerup hjælper vi til med praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og beslutninger. Vores begravelsesrådgivere har stor erfaring indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger. Derudover er vores begravelsesrådgivere også særligt uddannet indenfor den gældende jura på området. Vi kan derfor assistere, når boet skal gøres op, og når den afdøde formelt skal afmeldes de offentlige registre.

Vi sætter en stor ære i vores medmenneskelighed og lydhørhed. For os, er det vigtigste, at den afdøde og de pårørende føler sig hørt og set igennem hele processen. Derfor tager vi os tid til at lytte til jeres ønsker og behov. Vi tilbyder fleksible mødeformer og fleksible mødetidspunkter, da vi ved, at tiden omkring et dødsfald ofte kan være stressende for de pårørende. I har mulighed for at booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider.

Bedemand møde Hellerup

Om Lavendla Begravelsesforretning Hellerup

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Hellerup?

En begravelse/bisættelse i Hellerup kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Hellerup

Lavendla Bedemand Hellerup hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Hellerup

Hellerup Kirke: Kirken er forholdsvis ny, og blev indviet i 1900. Kirken er bygget i en blanding af ældre byggeteknikker og har derfor både træk fra den romanske byggestil og den slaviske middelalderstil. Hellerup Kirke ligger på Magrethevej cirka 700meter fra Hellerup Station. Kommer man i bil, finder man lettest kirken via Strandvejen og Magrethevej, hvor der er gode parkeringsmuligheder.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Hellerup

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra et af kapellerne i Københavns kommune.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Hellerup

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en dansk kirkegård. Dette er naturligvis også tilfældet på Hellerup Kirkegård.

Hellerup Kirkegård: Kirkegården er tilknyttet Hellerup Kirke og tjener som begravelsesplads for borgerne i Hellerup, samt den nordlige del af Københavns kommune. Hellerup Kirkegård har både traditionelle gravsteder for kister og urner, samt fællesgravsteder for kister og urner – med og uden plade. Kirkegården ligger 750meter fra Hellerup Station. Kommer man i bil, er der lettest adgang via C V E Knuths vej, hvor der også findes parkeringsmuligheder.

Læs mere Læs mindre