78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Herlev

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla, bedemand Herlev

Lavendla Begravelse Herlev giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Herlev uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Herlev har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelse Herlev

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Herlev?

En begravelse/bisættelse i Herlev kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Kirkelig og borgerlig begravelse Herlev

Lavendla Bedemand Herlev hjælper med at arrangere kirkelige begravelse og borgerlig begravelse i Herlev fra en af de mange kirker og kapeller.

Kirkelig begravelse i Herlev

Der findes i dag tre folkekirker, en katolsk kirke og en kristen frikirke i Herlev, hvor pårørende kan sende afdøde på den sidste rejse.

Kirker i Herlev

Herlev Kirke

Herlev Kirke ligger i den centrale by på Herlev Bygade og er en gammel kirke fra Middelalderen med flere tilbygninger. Det er en af de oftest brugte kirker til begravelse i Herlev. Kirken har plads til ca. 150 siddende gæster. Siden 1400-tallet er der tilføjet tårn, våbenhus, kor, udbygning og sakristi til den oprindelig kirke udført i munkesten. Kirken har en del antikt inventar som de tre dåbsfade fra 1800-tallet, en prædikestol med himmel fra 1600-tallet, et alabastrelief med teksten (på latin) – “Helliget den højhellige Treenighed år 1671” og to kirkeklokker fra 1500-tallet. Alt sammen er det med til at skabe stemning i den lille kirke, og Lavendla Bedemand Herlev kan hjælpe med at arrangere en traditionel kristen begravelse.

 

Præstebo Kirke

Præstebo Kirke i Herlev er en nyere kirke, som i november 2019 kunne fejre sine første 50 år på bagen. Kirken hører til Herlev Hospital, og i forbindelse med hospitalet blev i 2018 indviet Center for Fordybelse og Tro. På længere sigt skal centeret indeholde flere forskellige bederum, hvor troende såvel som ikke-troende kan finde et sted og fordybe sig i deres tro. Selve kirkerummet er helt unikt med et såkaldt himmelhvælv, som lader lyset falde ned over kisten ved begravelser og bisættelser og giver en fornemmelse af at være under guds himmel. Der er plads til ca. 175 siddende gæster, og ved begravelser kan Lavendla Bedemand Herlev hjælpe med at tage kontakt til præsten og aftale et tidspunkt for begravelsen. Hvis pårørende har besvær med at komme til og fra kirken, kan der bestilles en kirkebil på kirkens regning.

Kirkelig begravelse i Herlev fra andre kirker

 Lindehøj Kirke

  • Vor Frue Kirke (katolsk)
  • Korskirkens Babtistmenighed (kristen frikirke)

Borgerlig begravelse i Herlev

Lavendla Bedemand Herlev hjælper pårørende med at arrangere ceremonier og borgerlig begravelse i Herlev, som passer til jeres ønsker, hvad enten det er andre trosretninger som jødiske, muslimske eller katolske begravelser eller ikke-religiøse ceremonier. Den nærmeste muslimsk dedikerede gravplads ligger i Brøndby, men ellers har de fleste kirker særlige afsnit på deres kirkegårde, som er forbeholdt muslimer. Lavendla Bedemand Herlev bistår muslimer med at arrangere begravelser i overensstemmelse med deres tro og skikke.

I Herlev er der hele tre muligheder for at holde en borgerlig begravelse. I Birkholm kirkesal og kapel, som hører til Birkholm Kirkegård, i kapellet i Herlev kirke og i Præstebo Kirke under klokkerummet, hvor der i deres kapel er plads til to kister.

Begravelsesplads i Herlev

Begravelse på Herlev kirkegård

Herlev Kirkegård er den ældste af byens to kirkegårde og ligger i forbindelse med Herlev Kirke midt i byen. Kirkegården er opdelt i seks forskellige afdelinger. To er til traditionelle kistegrave, og to er til traditionelle urnegrave med plads til fire urner pr. gravsted. En er til traditionelle urnegrave med plads til to til seks urner pr. gravsted, og den sidste er urnegrave i græsplæne med plads til to urner pr. gravsted.

Kirkegården omgiver Herlev Kirke på tre af siderne med en traditionel kirkegårdsmur, hvor der vokser gamle lindetræer. To asketræer fra omkring 1400-tallet indrammer kirken mod nordøst.

Andre begravelsespladser i Herlev

  • Birkholm Kirkegård