78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Hørsholm

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Hørsholm

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Hørsholm

Vi er en erfaren bedemandsservice med stort lokalkendskab, som hjælper familier med at planlægge smukke og mindeværdige begravelser og føre dem ud i livet. Vi er stolte af, når en familie vælger os til at hjælpe dem gennem en svær tid. Derfor går vi langt for at sikre, at begravelsen lever op til ønskerne ned i de mindste detaljer, som er mulige. 

Bedemand møde Hørsholm

Om Lavendla Begravelse Hørsholm

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Hørsholm?

En begravelse/bisættelse i Hørsholm kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

 • Begravelse fra 13.510,-
 • Bisættelse fra 11.510,-
 • Askespredning fra 9.720,-
 • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Hørsholm

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Hørsholm og omegn.

Kirkelig begravelse i Hørsholm

Der findes i dag mere end fem kirker i Hørsholm, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Hørsholm hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Hørsholm, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Hørsholm er Hørsholm Kirke og Kokkedal Kirke.

Hørsholm Kirke

Hørsholm Kirke blev opført i 1823 og ligger på en ø i søen i Hørsholm Slotshave. Den er opført i nyklassicistisk stil og er en kvadratisk hvidkalket bygning med sort tag og både rundbuede og retkantede vinduer i kirkerummet. Kirkebænkene er hvidmalede og har plads til 450 gæster ved begravelser. Kirken ligger ikke i gåafstand fra stationen, men der kører busser til og fra tæt på sognegården, som ligger fem minutters gang fra kirken. Kommer du i bil, kan du parkere foran sognegården, hvor der må parkeres gratis med p-skive i fire timer. For folk i kørestol eller som er gangbesværede, kan der parkeres på den offentlige brostensbelagte parkeringsplads på Folehavevej ved Ridebanen.

 

Kokkedal Kirke

Kokkedal Kirke er Hørsholms kommunes nyeste kirke, og den ligger tæt på Usserød Kongevej i den nordlige del. Den blev indviet i 1982 og har en kubeform med tilhørende kirketårn i hvide og vinrøde farver med grå ovale vinduer. Kirkerummet er kvadratisk med vinrøde stolper og loftsbjælker og moderne bænkerækker i lyst træ med 175 siddepladser. Væggene er lyse, og der hænger små gyldne lamper ned overalt fra loftet. Der er ca. 10 minutters gang til og fra Kokkedal Station, og der kører bus lige til døren. Der er parkeringsplads foran kirken, og da kirken ligger i stueplan, er der gode forhold for kørestolsbrugere og gangbesværede. Lavendla Bedemand Kokkedal kan hjælpe pårørende med at kontakte kirken og arrangere begravelse.

 

Borgerlig begravelse i Hørsholm

Lavendla Bedemand Hørsholm hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Hørsholm

For familier, som ønsker at afholde en ceremoni i forbindelse med begravelse i Hørsholm, kan det foregå fra Hørsholm Kirkegård kapel fra 1929. Kapellet er udsmykket med to lysestager på alteret og en lysglobe, hvor der også anbringes en buket. Derudover kan man vælge at sætte blomster i de særlige blomsterbægre ved bænkerækkerne. Der findes musikanlæg og orgel i kapellet. Sidstnævnte må dog kun benyttes af konservatorieuddannede organister. Kapellet åbnes en time før ceremonien, som må vare maks. en halv time. 

Muslimsk begravelse i Hørsholm

Lavendla Bedemand Hørsholm kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Derudover kan muslimske familier også vælge at begrave afdøde på den særlige muslimske gravplads i Brøndby, som blev indviet i 2006. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelse af muslimer, og vi kan både planlægge begravelser, som følger almen islamisk skik, eller vi kan efterkomme særlige ønsker, som tager hensyn til jeres egen families traditioner.

Begravelsesplads i Hørsholm

Begravelse i Hørsholm fra Hørsholm Kirkegård 

Hørsholm Kirkegård blev grundlagt i 1807 og tilbyder de traditionelle og nyere former for begravelsespladser til begravelse i Hørsholm. 

Der findes seks forskellige afdelinger for traditionelle kistegravsteder, som er afgrænset af hæk eller stenkanter. Derudover er der to ellipseformede områder med hhv. en staudehave og en lille sø i centrum. Her kan plantes individuel beplantning og sættes gravmomenter op. I Takshaven er gravstederne indrammet af Takshække og brostensforkant samt Spiræagangene, som ligner traditionelle gravsteder, men med bestemmelser, som skal sikre et ensartet helhedsindtryk. Tre afdelinger på kirkegården har gravpladser uden adskillelse, som kun markeres af en gravsten, samt en afdeling, hvor gravpladsen markeres af chaussésten i hjørnet. På afdelingen Udsigten er gravene anlagt på en åben græsplæne med gravsten og blomster foran. 

På Hørsholm Kirkegård findes desuden følgende urnegravpladser:

 • Azalehaven med gravsteder indrammet af brosten og gravsten i sten, træ eller meta
 • Lavendelhaven og Salviehaven med halvcirkler og rækker med gravpladser på 1 x 1 meter
 • Rønnebærhaven, hvor alle gravpladser er indrammet med Holmegårdsfliser
 • Cypreslunden, hvor gravstederne er indrammet med brosten, og der er beplantet med Rododendron
 • Kirsebærhaven, hvor alle gravpladser er indrammet med Holmegårdsfliser, og monumenter skal være i natur- eller granitsten
 • Ved soluret, som er gravpladser på 1 x 1 meter med et solur som centrum og liggesten i bestemte størrelser
 • Rosenhaven og Lille Rosenhaven på 1 x 1 meter indrammet af chaussésten med skærmende hække og lukkede gangarealer
 • Gravsteder på 1 x 1 meter parvis indrammet med Neksø-kantsten og med liggesten
 • Ved Bøgegården og Ved Guldregnene, som er urnegrave i afdelinger med kistegrave med hækindramning
 • Buksbomhaven, som er urnehaver omkranset med buksbom og indrammet med chaussésten
 • Udsigten, som er en store græsplæne med gravpladser placeret op ad baghækkene
 • Stengærdet, der er en mellemting mellem en fællesgrav og en individuel urnegrav, hvor der kun må lægges en lille liggesten

Derudover findes der tre anonyme fællesgrave: Mindehaven, som er udlagt ved kirkegårdens klokketårn, og som er en traditionel fællesgrav uden markering af graven eller mulighed for at være til stede ved urnenedsættelsen. Plænen, hvor gravstedet kan markeres med en sten af bestemt størrelse og form samt Birkehaven, som er tre granitsteler, der er centrum for området tilplantet med bundplanter. Der kan nedsættes to urner i hver grav, som ikke bliver markeret.