Din nærmeste rådgiver

Lavendla Bedemand Holbæk

Velkommen til Lavendla Bedemand Holbæk

Hos Lavendla Bedemand forsøger vi at imødekomme præcis de ønsker, I har til en begravelse. Vores imødekommende, omsorgsfulde og professionelle medarbejdere har mange års erfaring i at arrangere begravelser. Derudover har vi også specialiseret os i juraen omkring et dødsfald.

Når I mister en, I har kær kan det være svært at overskue så meget andet end sorgen. En begravelse er vigtig for at få rundet afdødes liv af på en kærlig og smuk måde, men det betyder også, at der skal tages stilling til en masse praktiske ting. Det kan vi hjælpe jer med. 

Udover begravelsen følger der en masse andre ting med, som I skal tage stilling til. Der skal skiftes bo, og det kan være svært for de fleste almindelige mennesker at sætte sig ind i juridiske paragraffer om arv, bodeling og testamente. Det kan I trygt overlade til os, så I kan bruge jeres energi på at være der for hinanden.

Bedemand møde Holbæk

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Holbæk

Om Lavendla Begravelsesforretning Holbæk

Lavendla begravelsesforretning i Holbæk tager ansvar for alle detaljerne ved begravelsen. Vor bedemand fungerer som din kontakt igennem hele processen. Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse os netop dine frie tidspunkter, så hverdagen kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vores rådgivere findes i hele landet, og gør deres bedste for at tilbyde tider, der passer ind i din hverdag. Mange foretrækker at mødes eller at snakke om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause. Ønsker du, at vi mødes fysisk, vil det foregå tæt på dig, da vores kunder altid er centrum for vores virke.

 

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Holbæk

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Holbæk.

Læs mere Læs mindre

Kirkelig begravelse i Holbæk

Der findes i dag mere end fem kirker i Holbæk og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Holbæk hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Holbæk, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Holbæk er Skt. Nikolai Kirke og Tveje Merløse Kirke.

Skt. Nikolai kirke (Holbæk Kirke)

Skt. Nikolai Kirke, som også går under navnet Holbæk Kirke, blev opført mellem 1868-72. Kirken er i nyromansk stil i røde munkesten med et tårn, der vender ud mod Holbæk Hovedgade. Kirken er flere gange blevet istandsat, herunder med tilføjelse af to sidefløje i 1970. Kirkerummet er også præget af den nyromanske stil med store buede vinduer og vægge og lofter er malede i hvide farver. Kirken ligger der, hvor klosterkirken Sct. Lucius fra 1300-tallet tidligere lå, og der er plads til  542 siddende gæster på de blå-grå traditionelle bænkerækker. Den ligger centralt placeret i Holbæk og kun 400 meter fra Holbæk Station. Desuden er der parkeringspladser foran kirken. Lavendla Bedemand Holbæk kan være behjælpelig med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

 

Tveje Merløse Kirke

Tveje Merløse Kirke ligger i den lille landsby af samme navn i udkanten af Holbæk ca. tre kilometer mod syd. Kirken dækker et sogneområde på ca. 12.000 indbyggere og har plads til ca. 130 siddende tilskuere. Det er en af Danmarks mange Middelalderkirker og menes opført omkring år 1120. Den er kendt som Danmarks ældste kirke med tvillingetårne, der, ligesom koret og kirkeskibet, er opført kampesten og frådsten. Indeni er kirken hvidmalet med beigefarvede kalkmalerier, bænkerækker i træ og store guldlysekroner i loftet. Loftet er i træ og vinduerne er små. Tveje Merløse Kirke ligger tæt på Holbækmotorvejen, men den ligger ikke i gåafstand fra Holbæk Station, ligesom busserne heller ikke kører lige til døren. 

 

Kirkelig begravelse i Holbæk fra andre potentielle kirker

  • Grandløse Kirke
  • Tuse Kirke
  • Kvanløse Kirke
  • Hagested Kirke
  • Søstrup Kirke
  • Hørby Kirke
  • Udby Kirke

 

Læs mere Læs mindre

Borgerlig begravelse i Holbæk

Lavendla Bedemand Holbæk hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Margrethe Kapellet i Holbæk

Hvis I ønsker at holde en borgerlig begravelse i Holbæk for afdøde, kan ceremonien foregå i Margrethe Kapellet på Anders Larsensvej 6. Kapellet blev indviet i 2001 og har plads til 75 siddende gæster. Medlemmer af folkekirken, som bor i kommunen, eller som har særlig tilknytning til kapellet, kan gratis benytte kapellet fra mandag til fredag, mens det koster 645 kroner at benytte det om lørdagen. 

Katolsk begravelse i Holbæk

Lavendla Bedemand Holbæk kan hjælpe pårørende til personer, som ønsker en katolsk begravelse med at arrangere de praktiske foranstaltninger. Begravelsen kan for eksempel foregå i den romersk-katolske Sankt Elisabeths Kirke på Carl Reffsvej i Holbæk. En katolsk begravelse kan enten være som bisættelse eller begravelse. Hvis man ønsker at organister eller sangere skal deltage i begravelsesceremonien, kan det også arrangeres mod betaling. 

 

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Holbæk

Begravelse i Holbæk fra Skt. Nikolai Kirkegård 

Skt. Nikolai Kirkegård ligger i forbindelse med Skt. Nikolai kirke midt i Holbæk. Den knapt 16.000 m2 store kirkegård blev anlagt i 1853, og borgere, som ønsker at blive begravet på kirkegården, kan blive begravet på de traditionelle måder. Der er både individuelle kistegravsteder på mellem 3 og 30 m2, som kan have op til 10 gravpladser, og en lille afdeling med urnegravsteder på 1-1 ½ m2.

Begravelse i Holbæk fra andre kirkegårde

  • Østre Kirkegård
  • Naturkirkegården
Læs mere Læs mindre