DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Holte

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Holte

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Holte

Når et menneske dør, skal en række processer sættes i gang. Den afdøde skal meldes død på borger.dk. Der skal kontaktes pårørende. Der skal vælges begravelsestype og vælges gravform. Der skal sendes invitationer til begravelsen. Boet skal gøres op. Og så videre. Det kan være en stor mundfuld for pårørende, når man står i en svær situation, og derfor vælger de fleste at benytte en bedemand til at hjælpe dem.

Hos Lavendla bedemand Holte tilbyder vi hjælp til praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og valg. Vores begravelsesrådgivere er kyndige og vidende indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger. Derudover er vores begravelsesrådgivere også særdeles kyndige indenfor juraen på området, og kan således assistere, når boet skal gøres op.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse kan være svære. Der er mange beslutninger, der skal træffes med kort varsel. Derfor kan det være svært at bevare en normal hverdag samtidig med, at man planlægger den sidste afsked. For at hjælpe vores kunder tilbyder vi forskellige mødeformer og mødetidspunkter. I kan booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder med vores begravelsesrådgivere – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

bedemand møde Holte

Om Lavendla Begravelsesforretning Holte

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Holte?

En begravelse/bisættelse i Holte kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Holte

Lavendla Bedemand Holte hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Holte

Holte Kirke: Kirken er forholdsvis ung og blev bygget i to etaper fra 1940 til 1944. Kirken er bygget med inspiration fra 1200-tallets danske kirker, der var præget af romansk arkitektur. Man valgte at bygget Holte kirke, da indbyggertallet var for stort til, at man ville ”nøjes” med at anvende Søllerød Kirke for borgerne i Holte. Derfor blev der købt en grund på Toftevej, hvor kirken kom til at stå. Kirken ligger 1,5km fra Holte Station, men med gode busforbindelser tæt ved. Kommer man i bil, er der gode parkeringsmuligheder på Solbakken lige ved siden af kirken.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Holte

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Søllerød Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Holte

Søllerød Kirkegård: Selvom at Holte har sin egen kirke, så benytter borgerne stadig Søllerød Kirkegård. Den blev opført i 1907, og har både traditionelle gravsteder for kister og urner, og fællesgravsteder for kister og urner. Kirkegården ligger 2km fra Holte Station, med gode parkeringsmuligheder ud for Søllerød Kirke.

Læs mere Læs mindre