DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Hornbæk

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Hornbæk

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Hornbæk

Når et menneske dør, skal en række processer sættes i gang. Der skal kontaktes myndigheder, så den afdøde kan blive fjernet fra de offentlige registre. Dernæst skal man påbegynde planlægningen af begravelsen eller bisættelsen, med alt hvad der dertil hører. Efter gravlæggelsen, skal man have opgjort den afdødes bo, og have fordelt arven. Det kan være en stor opgave for pårørende, der står midt i en stressfyldt situation. Derfor vælger mange at hyre en bedemand til at hjælpe.

Hos Lavendla bedemand Hornbæk hjælper vi med praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere har megen erfaring indenfor bedemandsfaget. Begravelsesrådgiverne er udvalgt på baggrund af deres medmenneskelighed og lydhørhed, da det er vigtigt for os, at vores kunder føler, at deres ønsker og behov bliver opfyldt. Derudover er vores begravelsesrådgivere særligt uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan således assistere, når boet skal gøres op.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse kan være svære. Der er mange beslutninger, som skal træffes, og ofte kun kort tid til det. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter til vores kunder. Hos os, kan i booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

Bedemand møde Hornbæk

Om Lavendla Begravelsesforretning Hornbæk

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Hornbæk?

En begravelse/bisættelse i Hornbæk kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Hornbæk

Lavendla Bedemand Hornbæk hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Hornbæk

Hornbæk Kirke: Kirken blev opført i 1737, men allerede i 1588 blev der anmodet fra lokalbefolkningen om opførelsen af et kapel i Hornbæk. De fik deres kapel, som blev ødelagt godt 100 år senere af et uvejr. Hornbæk-fiskerne fik lappet det gamle kapel, men i midten af 1700-tallet var kirken faldefærdig. Derfor gav kongen tilladelse til opførelsen af en ny kirkebygning. Hornbæk Kirke var ejet af kronen fra 1737 til 1914, hvor den blev selvejende. Det var dog først i 1961, at Hornbæk Kirke blev fuldstændigt adskilt fra Hellebæk, som et selvstændigt sogn. Hornbæk Kirke ligger 350meter til fods fra Hornbæk Station. Kommer man i bil, kan man køre via Nordre Strandvej og Kirkevej til kirken.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Hornbæk

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Hornbæk Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Hornbæk

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme er tilfældet i Hornbæk.

Hornbæk Kirkegård ligger i forbindelse med Hornbæk Kirke.

Læs mere Læs mindre