78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Ishøj

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Ishøj

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Ishøj 

Velkommen til Lavendla Bedemand i Ishøj. Vi gør alt for at hjælpe jer igennem en svær tid som pårørende i forbindelse med dødsfald og begravelse. Vi har flere års praktisk og erfaring, så I får en kompetent og vidende bedemand. 

Rådgivning og planlægning af begravelser. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med forslag til, hvordan I kan planlægge en personlig begravelse for afdøde. Vi står ved jeres side og hjælper med planlægningen af begravelsen og de praktiske opgaver som bestilling af blomster, valg af salmer, kontakt til kirken osv.

Empatisk kontakt og støtte. Hos Lavendla Bedemand Ishøj får I en personlig rådgiver, som kender jer og gør en svær tid til den bedst mulige oplevelse under omstændighederne. 

Mangfoldighed og efterlevelse af ønsker. Vi har et team af dygtige og empatiske medarbejdere, som hjælper med planlægningen af begravelser inden for alle trosretninger og traditioner. Om I ønsker en borgerlig begravelse, en kirkelig begravelse eller en muslimsk begravelse, så kan vi hjælpe jer.

Fleksibilitet. I kan selv vælge, hvordan I foretrækker at kontakte os. Vi er tilgængelige pr. telefon, mail eller til et personligt møde.

Bedemand møde Ishøj

Om Lavendla Begravelse Ishøj

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Ishøj?

En begravelse/bisættelse i Ishøj kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

 • Begravelse fra 13.510,-
 • Bisættelse fra 11.510,-
 • Askespredning fra 9.720,-
 • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Ishøj

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Ishøj.

Kirkelig begravelse i Ishøj

Der findes i dag to kirker i Ishøj, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Ishøj hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Ishøj, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Ishøj er Vejleå Kirke og Ishøj Kirke.

Vejleå Kirke

Vejleå Kirke i Ishøj er en moderne og lidt utraditionel kirke, som blev opført i 1996-97. Kirken består af de traditionelle grundelementer som skib, kor og tårn, våbenhus samt et kapel i stueetagen. Skibet er formet som to kuber med tag og seks store triangulære vinduer udsmykket med glasmosaikker. Koret er en halvcirkel med et flat tag, og hele bygningen er holdt i hvide og gråsorte nuancer. Kirkeskibet er hvidmalet og udstyret med moderne bænkerækker i lyst træ. Vejleå Kirke ligger centralt i Ishøj og knapt 700 meters gang fra Ishøj Station. Der kan parkeres ved kirken eller ved Ishøj Store Torv i omkring samme afstand. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Ishøj være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

 

Ishøj Kirke

Ishøj Kirke er Ishøjs ”gamle” kirke, som blev opført helt tilbage i 1100-tallet. Den oprindelige kirke blev bygget i kridtstenskvadre, og våbenhus og kirketårn blev tilføjet senere i middelalderen og er i røde mursten i nygotisk stil. Kirkerummet har hvide lofter og hvælvinger, rødbrunt flisegulv samt beige-turkise bænkerækker, hvor der kan sidde 102 personer. Kirken ligger i Ishøj Landsby ca. fem kilometer uden for Ishøj by, og dermed også langt fra den nærmeste station. Dog kører der bus fra stationen og lige til døren. Der kan parkeres foran kirken ved Ishøj Bygade nr. 83 eller ved parkeringspladsen ved kirkegården. 

Borgerlig begravelse i Ishøj

Lavendla Bedemand Ishøj hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Borgerlig begravelse i Ishøj fra Køge Kapel

Hvis afdøde har ønsket en borgerlig begravelse, kan det blandt andet foregå i det nærliggende Køge Kapel, som ligger på Parkvej i Køge, det tidligere Køge Krematorium. Her kan der både afholdes ikke-kirkelige bisættelser og anden form for borgerlig begravelse.  

Muslimsk begravelse i Ishøj

Ishøj ligger tæt på Brøndby, hvor Danmarks første muslimske gravplads, som ikke ligger i forlængelse af en kristen kirkegård, blev opført i 2006. Området her dækker ca. 50.000 m2. Lavendla Bedemand Ishøj hjælper muslimske familier med at arrangere islamiske begravelser i overensstemmelse med islamisk skik og tro, så familien kan tage en værdig afsked med afdøde.

Begravelsesplads i Ishøj

Lavendla Bedemand Ishøj hjælper familier med at arrangere den type begravelsesplads, som afdøde og familier ønsker. På Ishøj Kirkegård kan afdøde blive begravet på følgende typer gravsteder:

 • 1 kisteplads på traditionelt gravsted
 • 2 kistepladser på traditionelt gravsted
 • 1 kisteplads i græs
 • 2 kistepladser i græs
 • 1 traditionelt urnegravsted
 • 1 urnegravsted i græs
 • Anonym askefællesgrav