78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Vi arrangerer begravelser i Jægerspris

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Velkommen til Lavendla, bedemand Jægerspris

Lavendla Begravelse Jægerspris giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Jægerspris uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Jægerspris har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelsesforretning Jægerspris

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Jægerspris?

En begravelse/bisættelse i Jægerspris kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Jægerspris

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Jægerspris.

Kirkelig begravelse i Jægerspris

Der findes i dag fem kirker i Jægerspris og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Jægerspris hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Jægerspris, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Jægerspris er Draaby Kirke og Skoven Kirke.

Draaby Kirke

Draaby Kirke er en klassisk middelalderkirke bygget i 1100-tallet, som ligger ca. 1,5 kilometer syd for Jægerspris. Kun koret og skibet var en del af den oprindelige kirke, mens sakristi, tårn, våbenhus og øvrig tilbygning er bygget fra år 1400 til slutningen af 1700-tallet. Udefra er kirken primært bygget i røde munkesten og i nygotisk stil, som er typisk for mange af datidens kirker. Indeni er kirken prydet af kalkmalerier fra 1400-tallet på de hvide vægge og loftshvælvinger. Gæster kan sidde på hvide traditionelle bænkerækker, som har plads til 250 personer. Draaby Kirke ligger omkring 1,5 kilometer fra Jægerspris by og ca. to kilometer fra Jægerspris station. Den ligger ikke så langt fra Lyngerupvej, og der er gode parkeringsforhold ved kirken.

 

Skoven Kirke

Skoven Kirke er en anden af Jægerspris’ kirker, som ligger i nærheden af landsbyen Skoven lidt under 10 kilometer nord for Jægerspris. Kirken er en relativt ny kirke fra 1897 opført i såkaldt nationalromantisk stil, der er en skandinavisk byggestil fra 1890 og 1910. Stilarten er præget af lokale håndværkertraditioner og national baggrund som for eksempel vikingetiden og den italienske renæssance kombineret med røde mursten og tagsten samt granit og træ. Skoven Kirke er bygget i rødt tegl og har et mindre kobberspir. Kirkerummet er holdt i hvide og grå farver med moderne hvide bænkerækker, moderne hvide lysekroner, grå vægge og store buede vinduer. Kirken ligger ret afsides og over seks kilometer fra Jægerspris Station, og der kører heller ikke offentlig transport i nærheden. Der er til gengæld glimrende parkeringsforhold ved kirken.

Kirkelig begravelse i Jægerspris fra andre potentielle kirker

  • Gerlev Kirke 
  • Krogstrup Kirke
  • Kyndby Kirke

 

Borgerlig begravelse i Jægerspris

Lavendla Bedemand Jægerspris hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Draaby kapel i Jægerspris

Borgere, som ønsker en borgerlig begravelse i Jægerspris, kan afholde ceremonien i kapellet ved Draaby Kirke, som har til huse i den tidligere hestestald.

Muslimsk begravelse i Jægerspris

Lavendla Bedemand Jægerspris kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelse af muslimer. Vi ved, at muslimer i overensstemmelse med islamisk skik skal begraves i kiste, og vi kan hjælpe med at arrangere det på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi er desuden behjælpelig med alle de praktiske ting som bestilling af rustvogn til den lokale moske, hvor det religiøse ritual kan finde sted, hvis afdøde og familien ønsker det. Det kan også foregå i kapellet, hvis det ønskes. I moskeen tager imamen og familien imod kisten og den døde bliver vasket og klædt i hvidt ligklæde, som den islamiske tradition foreskriver. Endelig køres afdøde til kirkegården, hvor Lavendla Bedemand Jægerspris har sørget for alt det praktiske. Kisten bæres til gravpladsen, hvor afdøde lægges i jorden, og alle tilstedeværende kaster en håndfuld jord på kisten.

Begravelsesplads i Jægerspris

Begravelse i Jægerspris fra Gerlev Kirkegård 

Gerlev Kirkegård ligger ved siden af Gerlev Kirke og er en landsbykirkegård fra 1952. Kirkegården består af en gammel og en ny del, hvor man på den gamle del finder de traditionelle gravsteder og familiegravsteder. På den nye del er en skovkirkegård, hvor der er anlagt flere kendte fællesgravsteder til kister og urner samt en anonym og fælles urnegravplads rundt om en brolagt blomsterplads.

Begravelse i Jægerspris fra andre kirkegårde

  • Draaby Kirkegård
  • Skoven Kirkegård