78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Begravelsesforretning Jammerbugt

Ring hele døgnet

Vi arrangerer begravelser i Jammerbugt

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Lavendla Begravelsesforretning Jammerbugt

Med dødsfald følger ofte en masse praktiske opgaver, som de færreste har sat sig grundigt ind i. Begravelsen skal planlægges, der skal sendes invitationer ud til dem man ønsker, skal deltage, der skal vælges kirke eller kapel og meget mere. Derudover kommer alt det juridiske arbejde med opgørelse af boet, kontakt med myndighederne og afmelding af konti og medlemskaber.

Det kan være en stressende tid, og derfor tilbyder vi hos Lavendla vores hjælp. Vi er eksperter i planlægning af begravelser og har erfaring med de juridiske aspekter af et dødsfald. Lavendla bedemand Jammerbugt er specialiseret i at håndtere sorg og udvise medmenneskelighed. Det er vores vigtigste opgave, at I som pårørende føler jer hørt og får planlagt netop den begravelse eller bisættelse, som I ønsker.

Vi ved derudover, at menneskers liv er forskellige. En almindelig hverdag er sjældent indrettet efter almindelige kontortider. Derfor er det vigtigt for os, at vores møder foregår på jeres præmisser. Vi tilbyder derfor ansigt til ansigt møder, videomøder eller telefonmøder – også gerne udenfor de normale åbningstider.

Bedemand møde Jammerbugt

Om Lavendla Begravelsesforretning Jammerbugt

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Jammerbugt?

En begravelse/bisættelse i Jammerbugt kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelser Jammerbugt

Lavendla Bedemand i Jammerbugt hjælper jer med at arrangere den begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig, en borgerlig eller en begravelse fra andre trossamfund.

Kirkelige Begravelser i Jammerbugten

Jammerbugt Provsti består af 28 sogne. Til disse 28 sogne hører 31 kirker. Det estimerede medlemstal af Jammerbugt Provsti ligger på 32.907.

Aabybro Kirke: Kirken er fra 1100tallet men er blevet udbygget i henholdsvis 1860 og 1927. Det er en mindre landsbykirke og ligger lidt i udkanten af byen. Den lidt atypiske placering af kirken, udenfor bymidten, gør at man har en smuk udsigt over det omkringliggende landskab.

Fjerritslev Kirke: Kirken er, modsat mange andre kirker på egnen, af nyere dato. Den stod færdig i 1907. Kirken ligger i den andenstørste by i Jammerbugt Kommune, Fjerritslev, i centrum af byen. Det er således let at finde dertil via Ålborgvej og Østergade.

Borgerlige Begravelser i Jammerbugten

Hvis der ikke ønskes en kirkelig begravelse, er der mulighed for at få arrangeret en borgerlig begravelse. Det vil typisk foregå i et af kapellerne ved en af kirkegårdene. I Danmark er det tilladt for alle, uanset religiøse overbevisning, at blive begravet eller bisat på en dansk kirkegård.

Begravelsesplads i Jammerbugten

Tilknyttet både Aabybro Kirke og Fjerritslev Kirke finder I kirkegårde. Ved begge er der mulighed for forskellige gravtyper – både almindelig gravplads, urnegravplads og gravplads på græsplæne med og uden plade.