DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Juelsminde

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Juelsminde

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Juelsminde

Begravelser er svære. Der er mange valg, som skal træffes indenfor en kort tidsramme, og som de færreste pårørende har taget stilling til på forhånd. Derfor vælger mange at hyre en bedemand, som kan hjælpe til undervejs.

Hos Lavendla bedemand Juelsminde tilbyder vi hjælp til praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere har megen erfaring indenfor bedemandsfaget, og kan assistere med alt fra valg af kistemateriale til opgørelse af boet.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelsesplanlægning kan være presset. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os, kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Juelsminde

Om Lavendla Begravelsesforretning Juelsminde

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Juelsminde?

En begravelse/bisættelse i Juelsminde kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Juelsminde

Lavendla Bedemand i Juelsminde hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Læs mere Læs mindre

Kirkelige Begravelser i Juelsminde

Kirkelige begravelser er ofte meget traditionsrige, og det som langt de fleste medlemmer af folkekirken vælger.

Juelsminde Kirke: Kirken blev indviet d. 8. juni 1913, og var et produkt af længere tids diskussion bland lokalbefolkningen, om behovet for en kirke på egnen. Sognebørnene mente, at der var for langt til Klakring Kirke, og startede derfor en indsamling til en ny kirke i Juelsminde. De fik samlet nogle penge, men slet ikke nok. Derfor trådte godsejeren på Palsgård til, og bidrog med det beløb, som der manglede, førend kirkebyggeriet kunne blive en realitet. Palsgård fik dog også stor indflydelse på kirken, da det var deres arkitekt, Magdahl Nielsen, som tegnede Juelsminde Kirke. Den er designet i nygotisk stil, som en hyldest til Danmarks lange kristne historie. Kirken ligger 350meter til fods fra busstopstedet, hvorfra der går busser til Horsens. Kommer man i bil, kan man blot køre via Ringvejen, hvor der også er gode parkeringsfaciliteter nær kirken.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Juelsminde

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Juelsminde Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Juelsminde

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse tilhørsforhold, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme er gældende i Juelsminde.

Juelsminde Kirkegård: Kirkegården har alle de gængse gravtyper: traditionelle gravsteder for kister og urner, fællesgravsteder for kister og urner og en anonym fællesplæne for urnegravsteder. Derudover findes der også en skovkirkegård, hvor man også kan få gravsteder. Kirkegården ligger i forbindelse med Juelsminde Kirke, og man kommer dertil på samme vis, som til kirken.

Læs mere Læs mindre