78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Jyllinge

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Jyllinge

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Jyllinge 

Lavendla Bedemand Jyllinge er en personlig og professionel bedemand, som skaber trygge og empatiske rammer, som er nødvendige i en svær tid. I får en personlige rådgiver, som lytter til jer og jeres ønsker til begravelsen. Vi har mange års erfaring med at planlægge begravelser og ved derfor, hvad det indebærer. Vi er imidlertid altid åbne og lydhøre over for, hvad I har af ønsker. På den måde bliver begravelsen personlig og i afdødes ånd.

Lavendla Bedemand Jyllinge har mange års juridisk og praktisk erfaring med at føre sager i skifteretten, og vi kan vejlede jer i spørgsmål om testamente, arv, skifte og dødsbo. Vi er derfor en dygtig allieret, som fører jer trygt igennem skifteretten og paragrafjunglen.

Bedemand møde Jyllinge

Om Lavendla Begravelse Jyllinge

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Jyllinge?

En begravelse/bisættelse i Jyllinge kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Jyllinge

Lavendla bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Jyllinge.

Kirkelig begravelse i Jyllinge

Der findes i dag mere end fem kirker i Jyllinge, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Jyllinge hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Jyllinge, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Jyllinge er Jyllinge Kirke og Hellig Kors Kirke.

Jyllinge Kirke

Jyllinge Kirke er en middelalderkirke fra begyndelsen af 1100-tallet. Kirken er en hvidkalket bygning, som består af en apsis, kor og skib i romansk stil. Det er den oprindelige bygning og har desuden tårn og våbenhuse i gotisk stil. Taget er i klassiske røde mursten. Det indvendige af kirken er også ret klassisk med hvide vægge og loftshvælvinger samt lyse bænkerækker med plads til 100 gæster. Kirken ligger centralt i Jyllinge by, men ret isoleret i forhold til offentlig transport. Nærmeste stationer er Ølstykke Station og Stenløse Station. Der kører dog busser i nærheden af kirken. Jyllinge Kirke ligger til gengæld tæt på Roskildevej, og der kan parkeres ved kirken eller ved den store parkeringsplads ved Jyllingehallerne bag ved kirkegården.

 

Hellig Kors Kirke i Jyllinge

Borgere i Jyllinge og med tilknytning til byen kan begraves i Hellig Kors Kirke. Kirken ligner ikke en traditionel kirke, men nærmere en stor, trefløjet stenskulptur. Kirken blev opført i 2008 og er lavet af glasfiber og stenmassiver. Indeni bevarer kirken sit utraditionelle og moderne udtryk med skæve hvide vægge og lofter, hvide parketgulve og hvide stolerækker med plads til 125 siddende gæster. Hellig Kors Kirke ligger i den nordlige del af Jyllinge. Den er ligesom Jyllinge Kirke isoleret i forhold til offentlig transport med Ølstykke og Stenløse som de nærmeste stationer. Der er gode parkeringsmuligheder ved kirken, som ligger tæt på Roskildevej, og også her kan der parkeres ved Jyllingehallernes parkeringsplads.

 

Borgerlig begravelse i Jyllinge

Lavendla Bedemand Jyllinge hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Begravelse i Jyllinge fra kapel i Stenløse

Et af de nærmeste kapeller for borgere i Jyllinge er Kapellet i Stenløse. Kapellet er fra 1916 og ligger uden for kirkegården ved Præstegårdsvej. Bygningen er hvidkalket, teglhængt med årstallet over døren og er omkredset af kraftigt jernrækværk mellem stenbårner. Døren i kapellet er fremstillet af et stort egetræ, der blev fældet i Enkesædets have. I 1991 blev kapellet moderniseret med tidssvarende toiletforhold.

Katolsk ceremoni i Jyllinge

Biskop CW Leadbeaters Kirke er en liberal katolsk kirke, som ligger i Jyllinge. Lavendla Bedemand Jyllinge kan hjælpe familier med at arrangere katolske begravelser. Vi har stor erfaring med at arrangere ceremonier ved begravelse af katolikker, så vi kan også hjælpe jer med at organisere en ceremoni i overensstemmelse med katolske skikke og traditioner. En katolsk ceremoni kan foregå således, at Lavendla Bedemand Jyllinge ankommer til kapellet med afdøde ca. en time før ceremonien. Familie og øvrige gæster ankommer ca. en halv time før ceremonien begynder. Forskellen på en traditionel dansk begravelse eller bisættelse og en katolsk ceremoni er primært, at den katolske messe foregår på latin. Efter ceremonien bæres kisten ud til rustvognen, hvor familie og pårørende siger det sidste farvel.

 

Begravelsesplads i Jyllinge

Begravelse i Jyllinge fra Jyllinge Kirkegård 

På Jyllinge Kirkegård kan afdøde vælge mellem forskellige typer af gravsteder. Kistegravsteder i plæne med flad natursten i størrelsen 40 x 40 cm. Der kan nedsættes en urne ved tidligere nedsat kiste, og der må kun sættes afskårne blomster i vaserne og puder, kranse m.m. i forbindelse med højtider. Derudover tilbydes der anonyme kiste- og nye urnegrave i plænen, som nedsættes uden mindesten, men med fælles gravminde. Afskårne blomster må lægges på den fælles blomsterplads eller i vaserne foran det fælles gravminde. Pårørende kan også vælge almindelige urnegravsteder omgivet af taks-og buksbomhække på 1 x 1 meter med plads til to urner eller urnegræsgrave i græsplæne med natursten i formatet 40 x 40 cm. Hvert gravsted kan indeholde to urner, og der må kun sættes afskårne blomster i vaserne og puder, kranse m.m. i forbindelse med højtider.