52 51 64 94 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Jyllinge

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Jyllinge

Har du brug for hjælp, så ring til os på 52 51 64 94 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Jyllinge 

Lavendla Bedemand Jyllinge er en personlig og professionel bedemand, som skaber trygge og empatiske rammer, som kan være nødvendige i en svær tid. I får en personlige rådgiver, som lytter til jer og jeres ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Vi er altid åbne og lydhøre over for, hvad I har af ønsker. På den måde bliver begravelsen/bisættelsen personlig og i afdødes og jeres ånd.

Hos Lavendla Bedemand Jyllinge møder du medmenneskeligt nærvær og høj faglighed. Vi hjælper dig med begravelse, bisættelse og samtale

 

Bedemand Jyllinge

Lavendla Bedemand Jyllinge: Vi stræber efter at gøre det til en personlig og mindeværdig oplevelse. Få støtte, råd og praktisk hjælp gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 

Det kan vi hjælpe dig med:

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlige præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.

 

Lavendla Bedemand Jyllinge kan også hjælpe med:

 • Samtale med pårørende og døende – hvis du eller I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.
 • Min sidste vilje – sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.

 

Du er i trygge hænder hos Lavendla Bedemand Jyllinge

I en sårbar situation er det ekstra vigtigt, at du har tillid til de mennesker, du omgiver dig med. Det gælder også, når du skal vælge en bedemand. Hos Lavendla Bedemand Jyllinge gør vi meget ud af at lede dig trygt og nænsomt igennem processen at planlægge begravelsen eller bisættelsen og sige det sidste farvel. En begravelse for afdøde er ligesom livets andre store begivenheder noget, som kun finder sted én gang, og som ikke kan gøres om. Derfor er det den samme bedemand/begravelsesrådgiver, du får hos os, som følger dig gennem hele processen. 

 

Læs mere:

 

Kontakt os

Du velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller besøge os. Ring til os på 52 51 64 94 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Om Lavendla Begravelse Jyllinge

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan Lavendla Bedemand i Jyllinge hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Odense bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.

 

Konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Jyllinge?

Prisen for en begravelse eller bisættelse kan variere afhængig af hvad I vælger, og hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Prisen på en bisættelse ligger fra 11.940 kr, med begravelseshjælp.

Prisen på en begravelse ligger fra ca. 14.135 kr, med begravelseshjælp.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 52 51 64 94 for mere detaljerede oplysninger.

 

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Medbring:

 • Afdødes CPR.nr.
 • Evt. Min sidste vilje

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen/bisættelsen være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er en mulighed, kan der ansøges om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand i Jyllinge.

Ring til os på 52 51 64 94 hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Hvad er forskellen på bisættelse og begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, dvs. brændt og dernæst bisat i en urne. Ved en begravelse ligger kroppen i en kiste, som bliver nedsunket i en grav. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 52 51 64 94.

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Kan jeg få økonomisk hjælp til udgifter?

Hvis afdøde havde ret til dansk sygesikring, er det muligt for de pårørende at søge om begravelseshjælp til at få dækket udgifter i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Om man gør sig gældende til begravelseshjælp, afhænger af boets formue. Undtagen hvis afdøde er født før 1. april 1957 eller er et barn under 18 år.

 • Altid: Afdøde personer, der er født før 1. april 1957, kan altid få mindst 1.050 kr. i begravelseshjælp
 • Altid: Er afdøde et barn under 18 år er hjælpen på 10.100 kr.
 • Ellers: Begravelseshjælp er ikke muligt, hvis boets formue er over 52.600 kr.

 

Læs mere om begravelseshjælp her

Eller ring til os på 52 51 64 94

Hvad er en mindeside?

På en mindeside kan I dele minder, hilsner og fortællinger om afdøde med hinanden. Der kan både skrives tekst og uploades billeder. Der kan også deles informationer som døds- og takkeannoncer, dato for begravelse mm.

Flere og flere i Danmark benytter sig af muligheden for en mindeside til at hylde afdøde og det levede liv.

Se mindesiderne hos Lavendla her 

 

 

Kan I hjælpe med en borgerlig begravelse?

Der er rig mulighed for at vælge en ikke-kirkelig begravelse eller bisættelse, hvis dette er et ønske.

Mange i dag vælger f.eks. askespredning eller skovbegravelse eller ceremoni i et kapel.

Det bliver mere og mere sædvanligt i Danmark, at pårørende vælger en anderledes og personlig afskedsceremoni for deres afdøde. Vi i Lavendla har stor erfaring med borgerlige afskedsceremonier. Vi hjælper jer gerne med sparring, gode råd og ideer til, hvordan det kan foregå.

Typiske steder for en borgerlig begravelse eller bisættelse kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere på Borgerlig begravelse

 

Er begravelse med anden trosretning muligt gennem jer?

Ja, hos Lavendla kan du sagtens få hjælp og støtte til begravelse med en anden religion eller trosretning.

Læs mere her om:

Kan jeg få en billig begravelse?

Der vil altid være en del udgifter forbundet med en begravelse eller bisættelse, men du har mulighed for en række til- og fravalg, som gør det billigere for dig.

Askespredning er billigt

Den billigste form for begravelse er askespredning. Dvs. afdøde bliver kremeret, og asken spredes over åbent hav.
Der vil være udgifter til kiste, transport og kremering. Men I kan spare udgifter til gravsted og evt. urne.

Se mere her om askespredning

Læs mere her om Billig begravelse

Kan I hjælpe med en bæredygtig begravelse?

Ja, det kan vi.

I Lavendla har vi stor fokus på omtanke for miljøet og naturen. Vi vælger derfor kun danskproducerede produkter og har flere miljørigtige, bæredygtige valg i vores sortiment af kister, urner og gravsten. Vi bruger også kun lokale, bæredygtige blomster og genbrugspapir til sanghæfter.

Kontakt os endelig, hvis du vil drøfte dine muligheder. Sammen kan vi skabe en så miljørigtig, miljøvenlig og bæredygtig begravelse som muligt.

Ring til os på 52 51 64 94

Læs mere her om Bæredygtig Begravelse

 

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne, askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den begravelse, som du ønsker.

Hjælp til begravelse i Jyllinge

Hos Lavendla Bedemand Jyllinge hjælper vi dig med alle de praktiske gøremål og støtter dig i de valg, som skal træffes undervejs.

Bedemand Jyllinge

Få hjælp af vores lokale begravelsesrådgivere til blandt andet:

 

Planlægning af begravelse i Jyllinge

Når I skal planlægge en begravelse/bisættelse, skal I tage stilling til, hvor og hvordan I ønsker, at ceremonien skal foregå. Og hvilke behov og ønsker I har.

bedemand Jyllinge

Hos Lavendla Bedemand Jyllinge kan vi tilbyde hjælp til alle typer af begravelser. Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en borgerlig begravelse, så har vi erfaring med det og kan hjælpe jer. Ønsker I en så bæredygtig og miljørigtig begravelse som muligt, kan vi også sammen arrangere det.

Der findes mange måder at blive begravet på. Begravelse og bisættelse kan også være afhængig af tro og religion, og i Danmark kan det lade sig gøre at blive begravet efter de fleste trosretninger.

Her et udpluk af forskellige typer begravelser og bisættelser:

 • Kistebegravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning
 • Skovbegravelse
 • Borgerlig begravelse
 • Bæredygtig begravelse

 

Læs mere: Forskellige typer af begravelse

 

Begravelse i Jyllinge

Lavendla bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser i Jyllinge.

Kirkelig begravelse i Jyllinge

Hvis I ønsker og vælger en kirkelig begravelse eller bisættelse, vil ceremonien typisk foregå i en af folkekirkerne i kommunen, og ceremonien foretages af en præst.

Du kan få hjælp og sparring af Lavendla Bedemand Jyllinge hvis du er i tvivl om, hvilken kirke du skal vælge, eller hvordan det foregår. Vores begravelsesrådgivere har god erfaring med kirkerne og hjælper dig med valg af kirke, henvendelse til præsten, koordinering med kordegn, pyntning af kirken med blomster mv.

Når du har valgt en begravelse eller bisættelse i en kirke, foregår det efter de kristne begravelsesritualer, og selve ceremonien er oftest traditionelt bygget op i en bestemt rækkefølge med prædiken og tale, oplæsning fra biblen, salmer, sange og jordpåkastelse. Læs mere her om Kristen begravelse

 

Lad os hjælpe dig med:

 

 • Valg af kirke
 • Henvendelse til præsten
 • Praktisk koordinering med kordegn
 • Bestilling af blomster og pyntning af kirke

Kirker i Jyllinge

Der findes i dag mere end fem kirker i Jyllinge, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Jyllinge hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Jyllinge, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Jyllinge er Jyllinge Kirke og Hellig Kors Kirke.

Jyllinge Kirke

Jyllinge Kirke er en middelalderkirke fra begyndelsen af 1100-tallet. Kirken er en hvidkalket bygning, som består af en apsis, kor og skib i romansk stil. Det er den oprindelige bygning og har desuden tårn og våbenhuse i gotisk stil. Taget er i klassiske røde mursten. Det indvendige af kirken er også ret klassisk med hvide vægge og loftshvælvinger samt lyse bænkerækker med plads til 100 gæster. Kirken ligger centralt i Jyllinge by, men ret isoleret i forhold til offentlig transport. Nærmeste stationer er Ølstykke Station og Stenløse Station. Der kører dog busser i nærheden af kirken. Jyllinge Kirke ligger til gengæld tæt på Roskildevej, og der kan parkeres ved kirken eller ved den store parkeringsplads ved Jyllingehallerne bag ved kirkegården.

 

Hellig Kors Kirke i Jyllinge

Borgere i Jyllinge og med tilknytning til byen kan begraves i Hellig Kors Kirke. Kirken ligner ikke en traditionel kirke, men nærmere en stor, trefløjet stenskulptur. Kirken blev opført i 2008 og er lavet af glasfiber og stenmassiver. Indeni bevarer kirken sit utraditionelle og moderne udtryk med skæve hvide vægge og lofter, hvide parketgulve og hvide stolerækker med plads til 125 siddende gæster. Hellig Kors Kirke ligger i den nordlige del af Jyllinge. Den er ligesom Jyllinge Kirke isoleret i forhold til offentlig transport med Ølstykke og Stenløse som de nærmeste stationer. Der er gode parkeringsmuligheder ved kirken, som ligger tæt på Roskildevej, og også her kan der parkeres ved Jyllingehallernes parkeringsplads.

 

Borgerlig begravelse i Jyllinge

Ønsker du ikke en kirkelig begravelse, kan vi tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi sætter en ære i at imødekomme jeres individuelle ønsker. Sammen kan vi planlægge en helt særlig ceremoni, med mulighed for, at det bliver nærværende, personligt og helt unikt.

En borgerlig begravelse eller bisættelse adskiller sig fra en kirkelig ved, at ceremonien ikke finder sted i en kirke, men typisk i et kapel eller et andet sted. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor det kan være.

Din begravelsesrådgiver hos Lavendla Bedemand Jyllinge giver gerne sparring og gode råd, hvis du har behov for det.

Ring til os på 52 51 64 94 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig.

Hvor kan en borgerlig begravelse foregå?

En borgerlig afskedsceremoni kan foregå i et kapel, i naturen, privat eller på restaurant.  Typiske steder kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere om Borgerlig begravelse

Kapel i Jyllinge

Lavendla Bedemand Jyllinge hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Begravelse i Jyllinge fra kapel i Stenløse

Et af de nærmeste kapeller for borgere i Jyllinge er Kapellet i Stenløse. Kapellet er fra 1916 og ligger uden for kirkegården ved Præstegårdsvej. Bygningen er hvidkalket, teglhængt med årstallet over døren og er omkredset af kraftigt jernrækværk mellem stenbårner. Døren i kapellet er fremstillet af et stort egetræ, der blev fældet i Enkesædets have. I 1991 blev kapellet moderniseret med tidssvarende toiletforhold.

Katolsk ceremoni i Jyllinge

Biskop CW Leadbeaters Kirke er en liberal katolsk kirke, som ligger i Jyllinge. Lavendla Bedemand Jyllinge kan hjælpe familier med at arrangere katolske begravelser. Vi har stor erfaring med at arrangere ceremonier ved begravelse af katolikker, så vi kan også hjælpe jer med at organisere en ceremoni i overensstemmelse med katolske skikke og traditioner. En katolsk ceremoni kan foregå således, at Lavendla Bedemand Jyllinge ankommer til kapellet med afdøde ca. en time før ceremonien. Familie og øvrige gæster ankommer ca. en halv time før ceremonien begynder. Forskellen på en traditionel dansk begravelse eller bisættelse og en katolsk ceremoni er primært, at den katolske messe foregår på latin. Efter ceremonien bæres kisten ud til rustvognen, hvor familie og pårørende siger det sidste farvel.

 

Begravelsesplads i Jyllinge

Begravelse i Jyllinge fra Jyllinge Kirkegård 

På Jyllinge Kirkegård kan afdøde vælge mellem forskellige typer af gravsteder. Kistegravsteder i plæne med flad natursten i størrelsen 40 x 40 cm. Der kan nedsættes en urne ved tidligere nedsat kiste, og der må kun sættes afskårne blomster i vaserne og puder, kranse m.m. i forbindelse med højtider. Derudover tilbydes der anonyme kiste- og nye urnegrave i plænen, som nedsættes uden mindesten, men med fælles gravminde. Afskårne blomster må lægges på den fælles blomsterplads eller i vaserne foran det fælles gravminde. Pårørende kan også vælge almindelige urnegravsteder omgivet af taks-og buksbomhække på 1 x 1 meter med plads til to urner eller urnegræsgrave i græsplæne med natursten i formatet 40 x 40 cm. Hvert gravsted kan indeholde to urner, og der må kun sættes afskårne blomster i vaserne og puder, kranse m.m. i forbindelse med højtider.

 

Anden religion eller trosretning
Ønsker du en kirkegård eller begravelsesplads med en anden religion eller trosretning end kristen, så få mere information ved at kontakte den religiøse organisation eller forening i Danmark eller tal med os om det i Lavendla, som ved besked og har erfaring med det. Du kan også læse mere her: