78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Kalundborg

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Kalundborg

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Kalundborg

Når et menneske dør, skal der udføres en masse praktiske opgaver. Der skal vælges begravelsesform, vælges lokation, vælges gravsted, inviteres til ceremonien og så videre. Derudover skal der også tages stilling til juridiske aspekter af begravelsesprocessen – heriblandt, opgørelse af boet og formel afmelding af den afdødes liv. Det kan let blive en stor mundfuld for pårørende at skulle håndtere alt dette, og derfor vælger mange at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla Bedemand Kalundborg hjælper vi med både praktiske, juridiske og personlige spørgsmål. Vores begravelsesrådgivere er eksperter indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger i en begravelses situation. Derudover er vores begravelsesrådgivere særligt uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan således også assistere, når boet skal opgøres, og når den afdødes liv formelt skal afsluttes.

En personlig afsked

Vores begravelsesrådgivere er dog ikke kun eksperter i de praktiske og juridiske aspekter af begravelsesfaget, men også i de menneskelige aspekter. Vi sætter en stor ære i at være medmenneskelige og lydhøre overfor vores kunders ønsker og behov. Derfor forsøger vi altid at sætte os godt ind i den afdødes person, samt de efterladtes ønsker. På den måde håber på, at vi kan arrangere den bedste begravelse til netop jeres behov.

Vi ved desuden, at tiden omkring en begravelse kan være presset. Der er mange gøremål, og livet går videre. Derfor forsøger vi altid at tilpasse os jeres tidsskemaer. Vi tilbyder derfor fleksible mødeformer og mødetider. Hos os kan i booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Kalundborg

Om Lavendla Begravelse Kalundborg

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Kalundborg?

En begravelse/bisættelse i Kalundborg kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Kalundborg

Lavendla Bedemand Kalundborg tilbyder flere forskellige løsninger for begravelse i Kalundborg Kommune. Der kan være mange forskellige hensyn at tage ved en begravelse. Men hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en alternativ begravelse, så har vores bedemænd erfaringen til at sikre at alle ønsker bliver hørt.

Kirkelige Begravelser i Kalundborg

Vælger I en kirkelig begravelse, vil ceremonien foregå i en af de 37 folkekirker, som Kalundborg Kommune råder over. Ceremonien vil blive foretaget af en præst fra den danske folkekirke og følge det evangelisk-lutherske begravelsesritual. Kirkelige begravelser er traditionsrige og tilgængelige for alle medlemmer af den danske folkekirke.

Vor Frue Kirke: Kirken er bygget omkring år 1200, hvor Danmark så en kæmpe økonomisk og religiøs opblomstring. Dette førte til, at mange købsstadskirker skød op omkring i landskabet – hvilket også gjaldt for Kalundborg, hvor Vor Frue Kirke blev bygget. Kirken skulle efter sigende være konstrueret på ordre fra Esben Snare. Esben Snare ønskede at Vor Frue Kirke skulle henlede brugernes tanker på Jerusalem, og derfor har kirken sit særlige borgagtige udseende herfra. Kirken er at finde på en liste over de vigtigste kirker i Danmark, og blev benyttet som kulisse for et afsnit af Rejseholdet. Vor Frue Kirke ligger i den vestlige del af den gamle bydel i Kalundborg. Der er cirka 800meter til Kalundborg Station, og kommer man i bil, er der gode parkeringsmuligheder ud for selve kirken og Kalundborg Museum.

Borgerlige Begravelser i Kalundborg

Ønskes der ikke en kirkelig begravelse kan Lavendla Bedemand Kalundborg tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi kan hjælpe med begravelser, der tilgodeser andre religiøse forhold samt ateistiske begravelser.

Begravelsesplads i Kalundborg

I Danmark er det tilladt for alle, uagtet deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en af de mange kirkegårde. Dette gælder også i Kalundborg, hvor man kan blive begravet på

Sct. Olai Kirkegård: Kirkegården har formodentligt været tilknyttet en gammel borgkirke på samme lokation helt tilbage i 1100-tallet. Selve kirkegården omtales dog første gang i 1443. Efter den gamle kirke var væk, blev den gamle gravplads og dets kapel benyttet af Kalundborgs borgere – særligt de fattige, syge og børn. I 1600-tallet blev der dog for trangt omkring Vor Frue Kirke, og derfor blev Sct. Olai kirkegård for Vor Frue Kirke. På kirkegården er der mulighed for traditionelle gravsteder for både kister og urner, samt fællesplænegravsteder for kister og urner med og uden plade. Sct. Olai Kirkegård ligger et stykke udenfor den gamle bydel og cirka 1,2km fra Kalundborg Station. Kommer man i bil, er det lettest at tage Lerchenfeldvej og Nørre Alle, hvor der er gode parkeringsmuligheder.