78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Karlslunde

Ring hele døgnet

Vi arrangerer begravelser i Karlslunde

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Lavendla Begravelsesforretning Karlslunde

Det kan være udfordrende for pårørende at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse på egen hånd. Der er mange valg, som skal træffes, og mange kontakter, der skal formidles. Dertil kommer, at kun de færreste har taget stilling til eksempelvis valg af kistemateriale inden en begravelse. Det kommer derfor naturligt for de fleste at hyre en bedemand til at hjælpe sig.

Hos Lavendla bedemand Karlslunde tilbyder vi hjælp med både praktiske, juridiske og personlige gøremål og spørgsmål. Vores begravelsesrådgivere har stor erfaring indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger i forbindelse med planlægning af en begravelse eller bisættelse. Derudover er vores begravelsesrådgivere også veluddannede indenfor den gældende jura på området, og kan således assistere, når boet skal opgøres, eller der skal formidles kontakt til myndighederne.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse som regel er svære. Som pårørende, står man med et stort ansvar, samtidig med at verden udenfor fortsætter sin vanlige gang. Det kan være svært at finde tid til det hele. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os, kan i booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

bedemand møde Karlslunde

Om Lavendla Begravelsesforretning Karlslunde

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Karlslunde?

En begravelse/bisættelse i Karlslunde kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Karlslunde

Lavendla Bedemand Karlslunde hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Karlslunde

Karlslunde Kirke: Kirkens historie før reformationen er ikke kortlagt, men efter reformationen tilfaldt kirken Kronen. I 1687 blev skødet bortgivet til dommeren Andres Engberg, hvis barnebarn solgte skødet til en ansat hos Højesteret i 1717. Dette ejerskab blev fastholdt indtil 1908, hvor Karlslunde Kirke blev selvejende. Selve kirkebygningen er en klassisk hvidkirke i delvist romansk og delvis gotisk byggestil. Kirken ligger op ad Hovedgaden i Karlslunde, og er således let at komme til med bil. Kommer man med offentlig transport, kan man tage toget til Karlslunde Station og derefter bus til Karlslunde Skole, som ligger få hundrede meter fra kirken.

Borgerlige Begravelser i Karlslunde

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Karlslunde Kirkegård.

Begravelsesplads i Karlslunde

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme gør sig naturligvis også gældende i Karlslunde.

Karlslunde Kirkegård ligger i forbindelse med Karlslunde Kirke og har både traditionelle gravsteder og fællesgravsteder.