DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Klampenborg

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Klampenborg

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Klampenborg

Når et menneske dør, skal der foretages en masse vigtige valg og beslutninger. Der skal vælges, hvorvidt den afdøde skal have en traditionel begravelse eller en mere moderne bisættelse. Dernæst skal der vælges lokation for ceremonien og gravsted. Til slut skal der vælges, hvem der skal inviteres og hvornår. Mange har ikke på forhånd taget stilling til disse valg, og derfor kan det være svært at finde rundt i. Det kan derfor være en stor fordel at hyre en bedemand til at hjælpe.

Hos Lavendla bedemand Klampenborg, hjælper vi med både praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og beslutninger. Vores begravelsesrådgivere er veluddannede indenfor bedemandsfaget, og kender til alle muligheder og begrænsninger. Derudover er vores begravelsesrådgivere også kyndige indenfor den gældende jura på området. De kan således assistere, når boet skal gøres op, eller der skal formidles kontakt med myndighederne.

Dødsfald kommer sjældent ventet, og det kan være svært at finde tid til ens liv, samtidig med at man planlægger en smuk afsked. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter, som skal gøre det lettere for vores kunder. Hos os, kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

Bedemand møde Klampenborg

Om Lavendla Begravelsesforretning Klampenborg

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Klampenborg?

En begravelse/bisættelse i Klampenborg kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Klampenborg

Lavendla Bedemand Klampenborg hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Klampenborg

I Klampenborg findes der to kirker, som kan anvendes til begravelser eller bisættelse. Det er således op til jer, om i ønsker at handlingen skal foregå i Skovshoved Kirke eller Taarbæk Kirke. Skovshoved Kirke blev bygget mellem 1914 og 1915 i romansk stilistik med røde mursten. Skovshoved Kirke ligger ud til Teglgårdsvej, forholdsvis tæt på havet i et roligt kvarter. Taarbæk Kirke er ældre og blev indviet i 1864, efter pres fra lokalsamfundet. Kirken ligger i naturskønne omgivelser nord for Klampenborg.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Klampenborg

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra et af kapellerne på Nordsjælland.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Klampenborg

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse tilhørsforhold, at blive begravet på en dansk kirkegård. Dette er også tilfældet i Klampenborg.

Taarbæk Kirkegård: Kirkegården ligger i forbindelse med Taarbæk Kirke i naturskønne omgivelser, og lidt tilbagetrukket fra byen. Der findes både traditionelle gravsteder for kister og urner, samt fællesgravpladser for kister og urner. Kommer man via tog, er der 1,2km fra Taarbæk Station. I bil skal man blot følge Strandvejen og derefter Edelslundvej.

Læs mere Læs mindre