DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Kokkedal

Lavendla Begravelsesforretning Kokkedal

Begravelser er svære, og derfor søger mange hjælp fra en bedemand til opgaven. Der er mange valg og beslutninger, som skal træffes. Først og fremmest, skal der udføres en masse praktiske omkring den afdøde efter et dødsfald, og der skal vælges tøj som den afdøde skal begraves i. Derefter skal der planlægges gravlægningsceremoni eller bisættelse, samt eventuel en mindehøjtidelighed efterfølgende. Efter gravlægningen, skal der foretages en opgørelse af boet, hvor arven bliver fordelt. Det kan være en stor mundfuld, og derfor vælge mange at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla bedemand Kokkedal tilbyder vi hjælp til både praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere har megen erfaring indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger. Derudover er vores begravelsesrådgivere også særligt uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan således assistere, når boet skal gøres op, og arven fordeles.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse kan være svære. De mange valg, og den korte tid kan være stressfyldt. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os, kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder. Det kan I gøre både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Kokkedal

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Kokkedal

Om Lavendla Begravelsesforretning Kokkedal

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Kokkedal?

En begravelse/bisættelse i Kokkedal kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Kokkedal

Lavendla Bedemand Kokkedal hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Kokkedal

Kokkedal Kirke: Kirken er den yngste i Hørsholm kommune og blev indviet d. 17. januar 1982. Årsagen til kirkebyggeriet var, at befolkningstallet var steget eksplosivt i perioden op til, og at lokalbefolkningen havde et stort ønske om deres egen kirke. Kokkedal Kirke er designet af Holger Jensen og Lars Jensen, der bestyrede ingeniørfirmaet Crone og Koch. Efter Kokkedal Kirke blev opført, er der blevet oprettet et selvstændigt Kokkedal sogn. Kokkedal Kirke ligger i den sydlige del af Kokkedal, ud til Højmosen. Kirken har gode parkeringsfaciliteter til dem, som kommer i bil. Kommer man via offentlig transport, kan man tage toget til Kokkedal Station og gå de 700meter til kirken.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Kokkedal

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellerne ved enten Rungsted Kirkegård eller Hørsholm Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Kokkedal

Kokkedal har ingen selvstændig kirkegård, men deles med Rungsted og Hørsholm kirker om deres kirkegårde.

Læs mere Læs mindre