DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Måløv

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Måløv

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Måløv

Planlægning af begravelse eller bisættelse kan være svært. Der er mange forhold, man skal tage hensyn til, og der er mange valg, som man måske ikke har taget stilling til på forhånd. Det kan være alt fra valg af kiste eller urne, til hvor ceremonien skal afholdes og hvem der skal inviteres. Dertil kommer al kontakten til myndighederne, når den afdødes liv formelt skal afsluttes. Det kan være en mundfuld, og derfor vælger mange at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla bedemand Måløv tilbyder vi hjælp til både praktiske, juridiske og personlige gøremål. Vores begravelsesrådgivere har megen erfaring indenfor bedemandsbranchen og er trænet til at håndtere både praktiske gøremål og svære samtaler. Derudover træner vi vores begravelsesrådgivere i den gældende jura på området, så de også kan assistere jer, når boet skal gøres op.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse kan være udfordrende, når hverdagen kører videre. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os kan i booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder. Dette kan ske både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

bedemand møde Måløv

Om Lavendla Begravelsesforretning Måløv

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Måløv?

En begravelse/bisættelse i Måløv kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Måløv

Lavendla Bedemand Måløv hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Måløv

Måløv Kirke: Kirken ligger, som traditionen foreskriver det, på en bakketop, med udblik over det, der engang var en landsby. Den blev opført i 1100-tallet, og følger datidens arkitektoniske mode. Måløv Kirke er således bygget i romansk stil med senere gotiske tilføjelser – heriblandt våbenhuset og tårnet, der blev tilføjet omkring år 1500. Kirken ligger central i Måløv, kun 350meter fra Måløv Station til fods. Kommer man i bil, er det lettest via Kratvej, hvor der til en sidevej til kirken findes gode parkeringsmuligheder.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Måløv

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Måløv Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Måløv

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse tilhørsforhold, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det er også tilfældet for dem, der bliver begravet eller bisat i Måløv.

Måløvs Gamle Kirkegård: Den gamle kirkegård ligger i forbindelse med Måløv Kirke og blev etableret nogenlunde samtidig – omkring år 1150. Kirkegården har både traditionelle gravsteder for kister og traditionelle gravsteder for urner. Derudover findes der også en nyere kirkegård i Måløv, som blev taget i brug i 2005.

Læs mere Læs mindre