DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Nærum

Lavendla Begravelsesforretning Nærum

Med dødsfald følger en række af praktiske opgaver, som de færreste har taget stilling til, eller har erfaring med på forhånd. Der skal foretages en række svære valg, og der skal kontaktes myndigheder og afmeldes registre, som det kan være svært at finde frem til. Derudover skal der kontaktes mange lokale, såsom præster, gravere, blomsterforhandlere mm. Det kan være en stor mundfuld, og derfor vælger mange at hyre en bedemand, som kan hjælpe til.

Hos Lavendla bedemand Nærum tilbyder vi hjælp til både praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere er erfarne indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger, når der skal arrangeres begravelser eller bisættelser. Vi udvælger vores begravelsesrådgivere på baggrund af deres erfaring, samt medmenneskelighed og lydhørhed. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder føler sig i trygge hænder. Udover dette, er vores begravelsesrådgivere også specialuddannet indenfor den gældende jura på området. De kan dermed også assistere, når der skal kontaktes myndigheder, og når boet skal gøres op.

Vi ved, at tiden omkring et dødsfald kan være svært. Der skal træffes mange valg, som de færreste har taget stilling til på forhånd, samtidig med at livet udenom går videre. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os, kan i booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

bedemand møde Nærum

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Nærum

Om Lavendla Begravelsesforretning Nærum

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Nærum?

En begravelse/bisættelse i Nærum kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Nærum

Lavendla Bedemand Nærum hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Nærum

Nærum Kirke: Kirken skal efter sigende være placeret på et førkristent kultsted, da Nærum betyder Njords Sted. Selve Nærum Kirke er dog ikke så gammel. Den blev indviet d. 13. marts 1932. I starten var der ikke råd til et muret kirketårn, hvorfor man konstruerede en fritstående klokkestabel af træ. Kirken ligger ud til Rundforbivej og har gode parkeringsfaciliteter.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Nærum

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra et af kapellerne i Nordkøbenhavn.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Nærum

Nærum Kirke har ikke sin egen kirkegård, og der må derfor benyttes kirkegårde i enten Søllerød, Lundtofte eller Gammel Holte

Læs mere Læs mindre