78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Nørresundby

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Nørresundby

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Nørresundby

Dødsfald kan være en prøvelse for pårørende. Ikke nok med, at det kan være en personlig hård tid, så skal der også arrangeres begravelse og kontaktes myndigheder. Der skal vælges begravelsesform, inviteres til ceremoni og opgøres bo. Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, og derfor vælger mange at benytte en bedemand.

Hos Lavendla Bedemand Nørresundby tilbyder vi hjælp til både arrangering af begravelse og formidling af kontakt til myndighederne. Vi står til rådighed med praktisk hjælp og vejledning, hvad enten det er af objektiv natur eller personlige spørgsmål. Vores bedemænd priser deres medmenneskelighed og lydhørhed, og vil altid forsøge at skabe den bedste ceremoni for vores kunder. Derudover er vores bedemænd veluddannet indenfor det juridiske område og kender til alle veje og muligheder for, hvordan man kan afmelde en persons liv.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse kan være stressende. Der er meget at gøre og mange valg at træffe. Derfor tilbyder vi forskellige mødeformer, som er tiltænkt at skulle gøre disse valg og spørgsmål lettere at finde svar på. Vi tilbyder derfor almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder. Ofte opstår spørgsmål uforudset, og derfor er vi fleksible med vores mødetider. Alt dette skal forhåbentligt hjælpe vores kunder med at gøre det svære lidt lettere.

bedemand møde Nørresundby

Om Lavendla Begravelse Nørresundby

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Nørresundby?

En begravelse/bisættelse i Nørresundby kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelser Nørresundby

Lavendla Bedemand Nørresundby tilbyder flere forskellige løsninger for begravelse i Nørresundby Kommune. Der kan være mange forskellige hensyn at tage ved en begravelse. Men hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en alternativ begravelse, så har vores bedemænd erfaringen til at sikre at alle ønsker bliver hørt.

Kirkelige Begravelser i Nørresundby

Vælger I en kirkelig begravelse vil den foregå i en af folkekirkerne i Nørresundby. Ceremonien vil blive ledet af en præst fra den danske folkekirke og følge det evangelisk-lutherske begravelsesritual. En kirkelig begravelse er traditionsrig og det foretrukne valg fra størstedelen af de mennesker, som er medlem af den danske folkekirke.

Nørresundby Kirke: Kirken er opført i midt-1100tallet. Den første kirke på lokationen var i romansk stil og bygget af kvadersten, ligesom mange andre jyske kirker. Der skete dog store ombygninger i middelalderen, og kirken fik derfor et mere gotisk udtryk, da tårn og våbenhus blev tilføjet til kirken. Med årene og industrialiseringens komme blev Nørresundby kirke dog for lille. Derfor skete der omfattende ombygninger i slutningen af 1800tallet, hvor alt bortset fra præsteværelset og tårnet blev udskiftet. Kirken ligger på Sankt Peders Gade og skulle efter sigende oprindeligt været viet til den katolske helgen Skt. Peter, ligesom den store kirke i Rom.

Nørre Uttrup Kirke: Kirken er af nyere dato og blev indviet i 1977. Den har et moderne udtryk, hvilket står i kontrast til de mange traditionelle romanske eller gotiske kirker i Danmark. Kirken ligger ud til Hjørringvej og har gode parkeringsmuligheder tæt ved. Derudover er der gode busforbindelser til kirken

Lindholm Kirke: Kirken blev bygget i midten af 1930’erne og indviet i 1934. Den er hovedsageligt finansieret af private, heriblandt Dansk Andels Cementfabrik. Kirken er bygget efter de sengotiske ø-kirker i røde mursten. Lindholm Kirke ligger ud til Thistedvej med gode parkeringsfaciliteter og adgang med både bil og offentlig transport.

Borgerlige Begravelser i Nørresundby

Ønskes der ikke en kirkelig begravelse kan Lavendla Bedemand Nørresundby tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi kan hjælpe med begravelser, der tilgodeser andre religiøse forhold samt ateistiske begravelser. En borgerlig begravelse adskiller sig fra en kirkelig begravelse ved, at ceremonien ikke finder sted i en kirke, men i et kapel eller anden lokation.

Det tætteste kapel på Nørresundby er Centralkirkegårdens Kapel, som ligger på Erantisvej 2,5km fra torvet i Nørresundby. Kapellet ligger i forbindelse med Hvorup Kirkegård og har lokaler, som kan benyttes af både medlemmer af folkekirken og dem som ikke er medlemmer af folkekirken.

Begravelsesplads i Nørresundby

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en af de mange kirkegårde. Dette gælder også for kirkegårdene i Nørresundby.

Nørresundby Kirkegård: Kirkegården ligger på Kapelvej kun få hundrede meter fra Nørresundby Kirke. På kirkegården findes flere forskellige gravtyper. Der er mulighed for traditionelle gravsteder for både kister og urner. Derudover findes der plænegravpladser for kister og urner med og uden plade. Kirkegården har gode parkeringsfaciliteter og kan nemt nås fra bymidten.