78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Nordvest

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Nordvest

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Nordvest

Hos Lavendla bedemand Nordvest tilbyder vi hjælp til praktisk, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere er særligt uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan således også assistere, når boet skal gøres op.

Vi ved, at tiden omkring en begravelse kan være stressende. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os, kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Nordvest

Om Lavendla Begravelse Nordvest

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Nordvest?

En begravelse/bisættelse i Nordvest kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Nordvest

Lavendla Bedemand i Nordvest hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Nordvest

Kirkelige begravelser er ofte meget traditionsrige, og det som langt de fleste medlemmer af folkekirken vælger.

Tagensbo Kirke: Kirken stod færdig i 1970, og er derfor, ligesom mange andre kirker i Københavns opland, af nyere dato. Tagensbo Kirke blev tegnet af arkitekten Hans Christian Hansen. Kirken er bygget, så den indgår som en naturlig del af Bispebjerg, hvilket forbinder Tagensbo Kirke til Bispebjergs skole og Grundtvigs skole. Det særlige ved kirken er dens vertikale betonpilastre, der indkapsler de rødmurede elementer. Dette bevirker ligeledes at skyggerne spiller på væggen og giver hele konstruktionen en stor dybde. Tårnet er bygget abstrakt, og ligner særligt rådhuset i Aarhus. H.C. Hansen har dermed fået inspiration fra Arne Jacobsen og Erik Møller, som var arkitekterne på rådhustårnet i Aarhus. Inde i kirken har der været et særligt fokus på lysindfaldet, der giver en eventyrlignende karakter til kirkerummet. På den måde bibeholder kirken den hellige sfære, som ellers er kendt hos de ældre gotiske kirker. Tagensbo Kirke ligger 1,1km fra Nørrebro Station. Der er gode busforbindelser til kirken.

Borgerlige Begravelser i Nordvest

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Bispebjerg Kirkegård.

Begravelsesplads i Nordvest

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse tilhørsforhold, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme er naturligvis tilfældet i Nordvest.

Bispebjerg Kirkegård: Sognebørnene i Nordvest benytter Bispebjerg Kirkegård. Kirkegården blev anlagt i 1903 og er særligt kendt fra de sociale medier, hvor mange billeder af kirsebæralléen hvert år tiltrækker mange besøgende. På kirkegården finder man traditionelle gravsteder for kister og urner, fællesgravsteder for kister og urner, samt en anonym plæne for urnebegravelser. Derudover findes der en række særlige afdelinger for andre nationaliteter og religiøse retninger: Buddhistisk afdeling, svensk afdeling, katolsk afdeling, mandæisk afdeling, muslimsk afdeling, russisk afdeling og en ateistisk afdeling.