DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Ølstykke

Ring hele døgnet

Tinghøjvej 5, Ølstykke (kun aftalte tidspunkter, ingen uanmeldte besøg)
Døgnåbent 78 70 63 63

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Ølstykke

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Ølstykke

Dødsfald er en naturlig del af livet, men ikke desto mindre, kommer døden bag på mange. Det er de færreste, som har sat sig grundigt ind i, hvilke valg og beslutninger, som skal træffes i forbindelse med en begravelses planlægning. Om det er valg af kistemateriale eller, hvordan man får afmeldt den afdøde fra de offentlige registre, så er der mange små ting, som skal gøres. Derfor vælger mange at hyre en bedemand, som kan hjælpe dem med opgaven.

Hos Lavendla bedemand Ølstykke hjælper vi med praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere har stor erfaring indenfor bedemandsfaget, og kan assistere indenfor alle facetter af begravelsesplanlægningen. Vores begravelsesrådgivere er valgt på baggrund af deres medmenneskelighed og lydhørhed, for at sikre, at vores kunder føler deres behov og ønsker opfyldt. Derudover er vores begravelsesrådgivere uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan hjælpe, når boet skal gøres op.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse ofte er svære. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetyper, som skal afhjælpe den stress, der ofte kommer. Hos os, kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder. I kan gøre dette både indenfor almindelige kontoråbningstider eller udenfor. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Ølstykke

Om Lavendla Begravelsesforretning Ølstykke

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Ølstykke?

En begravelse/bisættelse i Ølstykke kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Ølstykke

Lavendla Bedemand i Ølstykke hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Ølstykke

Ølstykke Kirke: Kirken er blevet bygget af flere omgange. Skibet er oprindeligt fra 1100-tallet, sakristiet er fra reformationstiden, og tårnet i nygotisk stil er fra 1867. På trods af, at kun få ting er bevaret fra den oprindelige 1100-tals kirke, så fremstår kirken i dag, som et klassisk kampestensbyggeri. Kirken er af flere gange blevet renoveret, hvor Nationalmuseet har hjulpet til at bevare den oprindelige byggestil. Ølstykke Kirke ligger mellem Københavnsvej og Hampelandvej. Kommer man med offentlig transport, er der kun 900meter fra Egedal Station.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Ølstykke

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Ølstykke Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Ølstykke

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme er tilfældet i Ølstykke.

Ølstykke Kirkegård: Kirkegården ligger i forbindelse med Ølstykke Kirke. Der kan fås traditionelle gravsteder for både kister og urner, og fællesgravsteder for både kister og urner. Derudover findes der en plæne for anonyme gravsteder, der tager imod urner.

Læs mere Læs mindre