78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla bedemand Rebild

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Rebild

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Rebild

Med dødsfald følger en masse praktiske gøremål, og det kan være svært at strukturere processen omkring en begravelse. Som efterladt, er man midt i en sorgproces, samtidig med at de praktiske løsninger ofte er svære at gennemskue. Derfor er det vigtigt at søge hjælp de rigtige steder. En god bedemand kan hjælpe med praktiske gøremål, rådgivning omkring alle de juridiske og finansielle aspekter og rådgivning.

Hos Lavendla bedemand Rebild sætter vi en stor ære i at sikre den bedst mulige afsked. Vi ved at dødsfald er en omvæltning og en stressende situation. Derfor tilbyder vi rådgivning og hjælp via ansigt-til-ansigt fysiske møder og online via videomøder og telefonmøder.

Et dødsfald er ikke blot en sorgfuld situation for de efterladte, men også en livsbegivenhed for den afdøde. Som alle andre store livsbegivenheder er det vigtigt at alt forløber efter de gældende personlige ønsker. Hos Lavendla begravelsesforretning sørger vi for at sikre afdødes ønsker, samtidig med at vi lytter til de efterladtes ønsker og krav. På den måde bestræber vi os på at lave begravelser, som tilgodeser alles ønsker.

Lavendla har nogle af de bedste fagkyndige bedemænd. De er trænet til at sikre overblikket og hjælpe jer til at træffe beslutninger, som sikrer den bedst mulige begravelse. Hos Lavendla Bedemand Rebild bliver I mødt af professionalisme og respekt. Vi har erfaring indenfor flere forskellige begravelsesløsninger. Så hvad enten I ønsker en traditionel eller alternativ begravelse, så er vi uddannet til at hjælpe jer.

bedemand møde Rebild

Om Lavendla Begravelse Rebild

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Rebild?

En begravelse/bisættelse i Rebild kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Rebild

Lavendla Bedemand Rebild tilbyder flere forskellige løsninger for begravelse i Rebild Kommune. Der kan være mange forskellige hensyn at tage ved en begravelse. Men hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en alternativ begravelse, så har vores bedemænd erfaringen til at sikre at alle ønsker bliver hørt.

Ønskes der ikke en kirkelig begravelse kan Lavendla Bedemand Rebild tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi kan hjælpe med begravelser, der tilgodeser andre religiøse forhold samt ateistiske begravelser.

Kirkelige begravelser i Rebild

Langt de fleste begravelser eller bisættelser i Danmark sker i Folkekirken. I Rebild Provsti er den største og bedst kendte kirke Støvring kirke. Støvring kirke blev opført i 1907 og erstattede den gamle Buderup Kirke. Af andre kirker i provstiet kan nævnes: Aarestrup Kirke, Binderup Kirke, Skørping Kirke, Gravlev Kirke og Sørup Kirke.

Borgerlige begravelser i Rebild

Ønskes der ikke en kirkelig begravelse kan Lavendla Bedemand Rebild tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi kan hjælpe med begravelser, der tilgodeser andre religiøse forhold samt ateistiske begravelser.

Begravelsesplads i Rebild

Rebild Provsti har adskillige gravpladser, herunder Støvring kirkegård, Sørup kirkegård og Gravlev kirkegård.