78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Skibby

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Skibby

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Skibby 

En begravelse eller en bisættelse er det sidste farvel til en, man har elsker. Derfor er det vigtigt, at det bliver en både personlig og mindeværdig højtidelighed. Hos Lavendla Bedemand Skibby hjælper vi jer med at tage hånd om alt det praktiske. På den måde kan I fokusere på jeres sorg. Vi kontakter kirken, bestiller pynt til kisten, blomster, arrangerer m.v. 

Vi går den ekstra kilometer for, at begravelsen lever op til jeres ønsker. Derfor gør vi vores bedste for at efterleve dem. En begravelse er sørgelig, men det er også en vigtig del af sorgprocessen, hvor I kan sige ordentligt farvel til et menneske, som betød så meget for jer. 

bedemand møde Skibby

 

Om Lavendla Begravelse Skibby

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Skibby?

En begravelse/bisættelse i Skibby kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Skibby

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Skibby. 

 

Kirkelig begravelse i Skibby

Der findes i dag mere end fem kirker i Skibby og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Skibby hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Skibby, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Skibby er Skibby Kirke og Skuldelev Kirke.

Skibby Kirke

Skibby Kirke er endnu en af Danmarks mange middelalderkirker, som blev opført omkring 1100-tallet. Kirken er en klassisk kirke i nygotisk stil med hvide mure. Kirketårnets tag er gråt, mens skibets tag er i røde teglsten. Apsis, kor og skib er bygget af frådsten, og i 1869 blev de udvendige mure belagt med cementpuds. Kirkerummet er hvidmalet med store hvælvinger, og på de traditionelle gråmalede kirkebænke er der plads til 180 tilhørere. Kirken ligger centralt i Skibby og kun lidt over en halv kilometer fra Skibby Station. Den er desuden tæt beliggende på Skibbyvej med glimrende parkeringsforhold ved kirken. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Skibby være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

 

Skuldelev Kirke

Skuldelev Kirke er en anden kirke beliggende i omegnen af Skibby. Ligesom Skibby Kirke er det en middelalderkirke, som blev opført omkring 1150, og dens udseende er traditionelt med skib og kirketårn i røde mursten. Kirken ligger midt i byen med udsigt over Selsø Sø. Indvendigt er kirkerummet også klassisk indrettet med kirkebænke i en turkisblå farve, store hvide hvælvinger, buede vinduer og store guldlysekroner fra loftet. Kirken ligger knapt syv kilometer nord for Skibby og heller ikke tæt på Skibby Station, som er den nærmeste. Det kræver bil at komme til kirken, hvis man ikke bor i lokalområdet, men til gengæld er der gode parkeringsforhold i nærheden.

 

Kirkelig begravelse i Skibby fra andre potentielle kirker

  • Vellerup Kirke 
  • Ferslev Kirke
  • Avedøre Kirke

 

Borgerlig begravelse i Skibby

Lavendla Bedemand Skibby hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Skibby

Borgere, som ønsker en borgerlig begravelse, kan afholde ceremonien i kapellet ved Skibby Kirkegård.

Muslimsk begravelse i Skibby

Lavendla Bedemand Skibby kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelse af muslimer. Vi ved, at muslimer i overensstemmelse med islamisk skik skal begraves i kiste, og vi kan hjælpe med at arrangere det på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi er desuden behjælpelig med alle de praktiske ting som bestilling af rustvogn til den lokale moske, hvor det religiøse ritual kan finde sted, hvis afdøde og familien ønsker det. Det kan også foregå i kapellet, hvis det ønskes. I moskeen tager imamen og familien imod kisten og den døde bliver vasket og klædt i hvidt ligklæde, som den islamiske tradition foreskriver. Endelig køres afdøde til kirkegården, hvor Lavendla Bedemand Skibby har sørget for alt det praktiske. Kisten bæres til gravpladsen, hvor afdøde lægges i jorden, og alle tilstedeværende kaster en håndfuld jord på kisten.

 

Begravelsesplads i Skibby

Begravelse i Skibby fra Skibby Kirkegård 

På Skibby Kirkegård kan afdøde blive begravet på alle de traditionelle måder som selvstændige kistegrave og urnegrave og fælles anonyme kistegrave og urnegrave. Hvis I ønsker at begrave afdøde på kirkegården, kan Lavendla Bedemand Skibby  være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.