DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Skovlunde

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Skovlunde

Det at arrangerer og planlægge en begravelse sammen handler meget om tillid og værdier. Nedenfor kan du læse om vores rådgivere og selv være med til at vælge, hvem du gerne vil samarbejde med omkring din afsked. Ring til os på 78 70 63 63.

Lavendla Begravelsesforretning Skovlunde

Med døden følger en række praktiske opgaver. Der skal vælges begravelsestype, vælges lokation for ceremoni og gravsted, der skal sendes invitationer ud og boet skal gøres op. Derudover er der masser af små valg, der hober sig op. Det kan være en udfordring for pårørende, der står i en svær situation. Derfor vælger mange at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla bedemand Skovlunde tilbyder vi hjælp til praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og valg. Vi har stor erfaring indenfor bedemandsfaget, og kender til alle muligheder og begrænsninger indenfor begravelsesverdenen. Vores begravelsesrådgivere er veluddannede indenfor den gældende jura på området, og kan derfor også assistere, når boet skal gøres op.

Vi sætter en stor ære i vores medmenneskelighed og lydhørhed. Det er altid kunden, som er i centrum, og vi tager os altid tid til at lytte og opfylde så mange ønsker og behov, som det er muligt. Derudover ved vi, at omstændighederne omkring en begravelse ofte er svære. Vi tilbyder derfor fleksible mødeformer og mødetidspunkter, så vi kan imødekomme jeres individuelle skemaer. Hos os kan i således booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

Bedemand møde Skovlunde

Om Lavendla Begravelsesforretning Skovlunde

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Skovlunde?

En begravelse/bisættelse i Skovlunde kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Skovlunde

Lavendla Bedemand Skovlunde hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Skovlunde

Skovlunde Kirke: Kirken er relativt ung, og blev indviet d. 21. maj 1972. Kirkebyggeriet var blevet udtænkt, da lokalbefolkningen siden 1952 havde haft et stort ønske om deres egen kirke. Med tiden begyndte man at tage Skovlunde skole i brug til gudstjenester, men måtte sande, at dette ikke var tilstrækkeligt. Derfor hyrede man arkitekten M.A.A. Aage Porsbo til at tegne en kirke til Skovlunde sogn. Skovlunde Kirke ligger 300meter fra Skovlunde Station, og har gode parkeringsfaciliteter.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Skovlunde

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Skovlunde Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Skovlunde

Skovlunde Kirkegård: Kirkegården er anlagt på det, der tidligere var Skovlunde Flyveplads. Den blev tegnet af landskabsarkitekten Malene Hauxner og indviet d. 28. august 1994. Kirkegården har både traditionelle gravsteder for kister og urner, og fællesplænegravsteder for kister og urner – med og uden plade. Skovlunde kirkegård ligger 1,1km fra Skovlunde station, og kan let nås via Harrestrupvej i bil, hvor der også er gode parkeringsmuligheder.

Læs mere Læs mindre