78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Stevns

Ring hele døgnet

Vi arrangerer begravelser i Stevns

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Lavendla Begravelsesforretning Stevns

Begravelser er svære og begravelsesplanlægning er endnu sværere. Der skal tages stilling til ting, som de færreste har gjort sig tanker om på forhånd, og det skal oftest gøres indenfor relativt kort tid. Derfor kan det være et stort stresselement at stå med alene. Mange vælger af den grund at hyre en bedemand, som kan assistere med praktiske opgaver undervejs.

Hos Lavendla bedemand Stevns hjælper vi med praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere har megen erfaring indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger i en begravelsesplanlægning. Derudover er vores begravelsesrådgivere særligt uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan således assistere, når boet skal gøres op og arven fordeles.

Bedemand møde Stevns

Om Lavendla Begravelsesforretning Stevns

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Stevns?

En begravelse/bisættelse i Stevns kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Stevns

Lavendla Bedemand i Stevns hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Stevns

Kirkelige begravelser er ofte meget traditionsrige, og det som langt de fleste medlemmer af folkekirken vælger.

Højerup Gl. Kirke: Et af de mest spændende vartegn ved Stevns er den gamle Højerup Kirke. Kirken er i dag ikke længere i brug som sognekirke, men kan stadigt anvendes til vielser. Den blev bygget i 1200-tallet af kridtkvadre i romansk stil, men blev moderniseret i middelalderen efter datidens gotiske mode. Tårnet er fra 1500-tallet og våbenhuset er fra 1550 – altså få år efter reformationen i Danmark. Kirken var oprindeligt viet til Johannes Døberen og Skt. Clemens, som var helgen for de søfarende. Efter reformationen overgik kirken til privateje, da Christian V og dronning Charlotte Amalie overtog den. I 1918 overtog Frederik Scavenius kirken og gav den til Selskabet Højeruplund, som ejer kirken i dag. Det mest spektakulære omkring Højerup Gammel Kirke er dens placering, helt ude på spidsen af Stevns Klint. Dette er også årsagen til, at den ikke fungerer som sognekirke længere – det er for farligt. Højerup Gl. Kirke ligger 5,4km fra Heddinge Station, og man må derfor tage bilen, hvis man vil derud. Der er dog gode parkeringsfaciliteter til stede.

Borgerlige Begravelser i Stevns

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Lille Heddinge Kirkegård.

Begravelsesplads i Stevns

Lille Heddinge Kirkegård: Kirkegården tilbyder traditionelle gravsteder for kister og urner, fællesgravsteder for kister og urner, og anonym plæne for urner. Kirkegården ligger i forbindelse med Lille Heddinge Kirke, 4,3km til fods fra Heddinge Station. Kommer man i bil, skal man blot følge Rødvigvej til kirken, hvor der er gode parkeringsfaciliteter.