78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Sydhavnen

Ring hele døgnet

Vi arrangerer begravelser i Sydhavnen

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Velkommen til Lavendla Bedemand Sydhavnen

Vi er et begravelsesforretning med mange års praktisk erfaring. En viden og erfaring, der har gjort os til en af de foretrukne bedemænd med, og som vi har taget med os til Sydhavnen.

Vi giver tryghed i en svær tid. Når vi mister en pårørende, kan det være svært at samle os om ting, vi normalt tager for givet. Hos Lavendla har vi gjort det til vores mission at hjælpe de efterladte gennem en svær tid. Selvom vi ikke kan erstatte det mistede, kan vi hjælpe med at gøre afskeden til afdøde tryg.

Vi træder til med vores ekspertise ved begravelse i Sydhavnen. Vi hjælper med de praktiske forhold med at arrangere en begravelse, der passer til jeres og afdødes ønsker.

Vi står altid til rådighed i sorgen. Har du brug for en bedemand i Sydhavnen, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan mødes os personligt, pr. telefon eller online, som det passer dig bedst, og vi bidrager både med viden om den traditionelle begravelse samt kommer med ideer og hjælper med den praktiske gennemførelse, hvis du ønsker noget mere alternativt.

Bedemand møde Sydhavnen

Om Lavendla Begravelsesforretning Sydhavnen

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Sydhavnen?

En begravelse/bisættelse i Sydhavnen kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Sydhavnen

Lavendla Bedemand Sydhavnen hjælper med at arrangere både kirkelige og borgerlige begravelser i Sydhavnen. Vi kan tage os af hele processen fra bestilling af tid i kirke eller kapel til udvælgelse af salmer, pynt og musik i overensstemmelse med jeres ønsker og religiøse skikke og traditioner.

Kirkelig begravelse i Sydhavnen

Kirker i Sydhavnen

Kirkeskibet

Kirkeskibet er faktisk en midlertidig løsning, om end meget spændende og alternativ løsning, indtil den nye kirke står færdig. Kirkeskibet er en husbådskirke, som ligger til kaj ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen, og har plads til ca. 100 personer.

Frederiksholm kirke

For dem, som ønsker en kirkelig begravelse i Sydhavnen, er Frederiksholm Kirke, som ligger i Louis Pios gade, også et rigtigt godt bud. Kirken blev indviet i 1952 og har et uformelt præg over sig med sine lavloftede lokaler og 15 meter høje klatrevæg på kirketårnet, som blev installeret i 2014. Kirken har plads til ca. 220 siddende personer. Gæster kan med P-tilladelse parkere gratis foran kirken på parkeringspladsen, der har plads til otte biler. Ellers er der nem adgang for deltagere ved begravelsen tog til Sydhavn station, der ligger ca. 750 meter fra kirken og busser, som stopper 200 meter derfra. Derudover er der mulighed for at blive kørt med kirkebil til og fra kirken, og der er elevatoradgang til kirken og lift til krypten under kirken samt handicaptoilet.

 

Borgerlige begravelse i Sydhavnen

Det er også muligt at blive begravet på andre måder end den kirkelige begravelse i Sydhavnen. Efter ønsker fra afdøde og aftale med de pårørende kan der afholdes

  •       Katolske ceremonier
  •       Muslimske begravelser
  •       Borgerlige begravelser- for ikke-medlemmer af Folkekirken
  •       Jødiske begravelser
  •       Andre former for begravelser

Lavendla Bedemand Sydhavnen har kapaciteten og erfaringen til at arrangere forberedelser, som er i overensstemmelse med dine religiøse skikke eller de specifikke ønsker, som pårørende og afdøde måtte have. Vælger man en borgerlig begravelse i Sydhavnen eller andre religiøse ceremonier, finder de sted i Nordre Kapels store sal, hvor der er plads til i alt 300 personer, herunder 225 siddepladser på opstillede bænke i kirkeformat. Kapellet indeholder alt udstyr, som skal bruge i forbindelse med en begravelse som et orgel, to syvarmede kandelabere, messingholdere på alle bænkerækkerne, hvor lys eller blomster kan placeres samt et korsmotiv, der kan dækkes til.

Der er gode forhold for kørestolsbrugere, musikanlæg til CD og smartphones samt p-pladser foran kapellet. Der er mulighed for at til- og fravælge klokkeringning i forbindelse med begravelsen, ligesom der kan bestilles organist og sanger i forbindelse med booking af kapellet. Kirkegården har særlige afdelinger for andre trosretninger som den katolske kirkegård, den jødiske kirkegård, den muslimske afdeling fra 1976 samt gravpladsen for ateister, der åbnede i 2013. Desuden er der en færøsk og en grønlandsk afdeling, og der findes mindre afdelinger med fx kinesiske grave. Lavendla Bedemand Sydhavnen hjælper med at arrangere borgerlige begravelser, så det passer til jeres ønsker.

Begravelsesplads i Sydhavnen

Vestre Kirkegård- mere end bare en kirkegård

Hvis det ikke var for de mange gravsteder, kunne man lige så godt have befundet sig i en hvilken som helst anden park i København og ikke på Danmarks og Skandinaviens største kirkegård, Vestre Kirkegård i Sydhavnen. Tror man på et liv efter døden, er det præcis, hvad de afdøde får her: Liv. Selvom man finder den respektfulde ro, der hører sig til på en kirkegård, er der samtidig masser af liv fra de mange mennesker, der til dagligt benytter sig af kirkegårdens fantastiske rammer. I 150 år har denne vidunderlige grønne oase dannet rammen om det sidste hvilested for de døde og givet de pårørende et sted, hvor de kan mindes deres kære.

De 537.000 m2 lægger jord til nogle af dansk politiks, filosofis, kunst og industris største afdøde skikkelser som Herman Bang, Viggo Kampmann, Asta Nielsen, Otto Mønsted og ikke mindst Sydhavnens koryfæ, tidligere statsminister Anker Jørgensen. Her finder du også Frelsens Hærs grave, massegrave for tusindvis af tyskere, der døde som flygtninge i forbindelse med befrielsen efter 2. Verdenskrig samt ikke mindst de særlige æresgrave ved den ene af søerne, som kan tildeles ved særlig ansøgning.