78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Tårnby

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla, bedemand Tårnby

Lavendla Begravelse Tårnby giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Tårnby uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Tårnby har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelse Tårnby

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Tårnby?

En begravelse/bisættelse i Tårnby kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Tårnby

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Tårnby. Vores store lokalkendskab og mange års erfaring som bedemand gør os til det oplagte valg ved begravelser og bisættelser.

Kirkelig begravelse i Tårnby

Lavendla Bedemand Tårnby hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Tårnby, hvor I ønsker at afholde begravelsen. I Tårnby findes fem forskellige kirker, hvorfra afdøde borgere kan blive begravet.

Tårnby Kirke

Tårnby Kirke er en Middelalderkirke, som først blev opført i begyndelsen af 1100-tallet. Den oprindelige kirkemur var i kløvede marksten, og siden er der indsat hvælvinger i kirken. Våbenhuset i den nordlige del blev bygget til i 1300-tallet, og sakristiet blev tilføjet omkring 1400-tallet. Alle de nyere tilbygninger inklusive kirketårnet er bygget i munkesten. Langhus og sakristi er senere blevet dækket med kobberplader og de andre tag med vingetegl. Kirken har de klassiske mahognifarvede kirkebænke med plads til 275 siddende gæster. Tårnby Kirke ligger centralt 200 meter fra Tårnby Station og ved siden af Øresundsmotorvejen. 

Korsvejskirken

Korsvejskirken er en nyere kirke i Tårnby, som stod færdig i 1973 (tårnet dog senere i 1982). Kirken har et meget usædvanligt pyramideagtigt udseende, og indvendigt er kirken holdt i lyst træ. Der er plads til 430 personer på bænkerækkerne af træ. Kirken ligger ca. 1,5 fra Kastrup Metrostation, og der kører busser tæt på kirken. Lavendla Bedemand Kastrup kan hjælpe pårørende med at kontakte kirken og arrangere begravelse fra kirken, hvis I ønsker det. 

 

Borgerlig begravelse i Tårnby

Lavendla Bedemand Tårnby hjælper familien med de praktiske foranstaltninger ved borgerlige begravelser. Vi kan blandt andet hjælpe med at arrangere ikke-religiøse begravelser, katolske ceremonier, muslimske begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Tårnby

I Tårnby kan I vælge at afholde en ceremoni fra Kastrup Kirkegårdskapel, som ligger ved Kastrup Kirkegård på Kastrupvej. 

Begravelsesplads i Tårnby

Begravelse i Tårnby fra Sundby Kirkegård

Hvis man ønsker en begravelse i nærheden af Tårnby, er Sundby Kirkegård et godt og lokalt valg. Den blev første gang anvendt i 1873 og har et bredt udvalg af almene gravpladser. Her kan afdøde blive begravet på traditionelle kistegravsteder, i kistefællesgrav, på traditionelle urnegravsteder og urnefællesgrave. Man kan også vælge en anonym gravplads med urnenedsættelse på græs i askefællesgraven. 

Kolumbariet eller urnehallen på kirkegården er et sidelokale til kirkegårdens kapel, hvor porcelæns- eller keramikurnerne anbringes på åbne urnepladser, og pårørende kan sætte blomster og pynt. Kun brugere med nøgle har adgang til urnehallen.

Sundby Kirkegård har også særlige børnegravsteder i to afdelinger med plads til en barnekiste på et gravsted på 1,5 m2. Det kan være på et indhegnet gravsted med hæk eller på et fællesgravsted til kister uden indhegning, hvor der må lægges blomster. 

Begravelse i Tårnby fra andre kirkegårde

  • Tårnby Kirkegård