78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Taastrup

Ring hele døgnet

  • 78 70 63 63
  • Taastrupgårdsvej 20, Taastrup (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Velkommen til Lavendla Begravelse Taastrup

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Taastrup

Når et menneske dør, skal en række processer sættes i gang. Først skal den afdøde meldes bortgået på borger.dk. Dernæst skal begravelsen eller bisættelsen planlægges, og gæster skal inviteres til ceremonien. Til slut, skal den afdødes bo gøres op og arven fordeles. Det kan være svært at finde rundt i de mange valg og beslutninger, som skal træffes. Derfor vælger mange at hyre en bedemand, som kan hjælpe undervejs.

Hos Lavendla bedemand Taastrup hjælper vi med praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere har megen erfaring indenfor bedemandsfaget, og kender til alle muligheder og begrænsninger, når der skal arrangeres begravelse eller bisættelse. Derudover er vores begravelsesrådgivere særligt uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan således assistere, når boet skal gøres op.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse kan være svære. Der er mange valg og beslutninger, som skal træffes, og ofte kun meget kort tid til det. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os, kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider.

bedemand møde Taastrup

Om Lavendla Begravelse Taastrup

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Taastrup?

En begravelse/bisættelse i Taastrup kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Taastrup

Lavendla Bedemand i Taastrup hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Taastrup

Kirkelige begravelser er ofte meget traditionsrige, og det som langt de fleste medlemmer af folkekirken vælger.

Taastrup Nykirke: Kirken blev indviet i 1907, efter få års planlægning. Årsagen til kirkebyggeriet var, at den nye jernbane havde medført en eksplosiv stigning i befolkningstal i Taastrup. Borgerne ville derfor have deres egen kirke, fremfor at skulle valfarte til Høje Taastrup hver søndag. Alle lokale spædede til, for at få kirkens økonomi på benene, og derfor tog det kun et år at få kirken bygget. Taastrup Nykirke er bygget i klassisk norditaliensk stil og er udsmykket i skønvirkestil, hvilket var på højeste mode i starten af 1900-tallet. Kirken ligger 290meter til fods fra Taastrup Station. Kommer man i bil, skal man køre via Taastrup Hovedgade. Der er gode parkeringsfaciliteter ved kirken.

Borgerlige Begravelser i Taastrup

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Taastrup Kirkegård.

Begravelsesplads i Taastrup

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme er tilfældet i Taastrup.

Taastrup Nykirke Kirkegård: Kirkegården blev indviet i 1909. Den er tegnet af arkitekten Holger Jacobsen, hvis planer sidenhen er blevet ignoreret i anlæggelsen af kirkegården. Kapellet blev opført i 1967 og renoveret i 1997. Kapellet er tegnet af arkitekten Huulbæk Andersen. Kirkegården rummer traditionelle gravsteder for kister og urner, fællesgravsteder for kister og urner og anonyme fællesgrave for urner. Kirkegården ligger i forlængelse af Taastrup Nykirke.