78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Valby

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Valby.

Lavendla Bedemand er et begravelses- og juristfirma, som hjælper pårørende i forbindelse med et dødsfald. Vi har både erfaring med begravelser og bisættelser samt juridiske eksperter, som har viden om testamenter, arv og skifteret, dødsboer m.m.

Vi hjælper jer godt igennem begravelsen. Lavendla har mange års erfaring, og vi har styr på tingene. Vi kender Valby og kan derfor hjælpe jer med sparring og inspiration til, hvordan begravelsen skal finde sted. 

I får en fast kontaktperson. Vi er det åbenlyse valg som bedemand i Valby. I får en fast kontaktperson, så I altid har kontakt til en person, som kender til jeres familie, afdøde og ønskerne til en begravelse.

Bedemand møde Dalby

Om Lavendla Begravelse Valby

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Valby?

En begravelse/bisættelse i Valby kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Valby

Lavendla bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Valby. 

Kirkelig begravelse i Valby

I Valby findes et stort udvalg af kirker inden for kort afstand, som borgere med bopæl i eller tilknytning til sognet kan vælge at blive begravet eller bisat fra.

Timotheus Kirke

Timotheus Kirke ligger på Christen Bergs Allé i det centrale Valby. Kirken blev bygget i 1911 og er bygget i gotisk stil med rødbrune sten, skråt tag og et smalt kirketårn. Kirkerummet blev renoveret i forbindelse med kirkens 100-års jubilæum og fremstår i dag med lyse vægge og lofter, mørke bænkerækker i processionsgangen, stolepladser i korsskæringen og egetræsgulv med indlagt gulvvarme. Kirken har plads til 650 siddende gæster. Der er en del parkeringspladser, både gratis og mod betaling, i området omkring Timotheus kirke, men kirken ligger også godt placeret tre minutters gang fra Langgade Station. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde i kirken, kan Lavendla Bedemand Valby være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

 

 

Jesuskirken

Jesuskirken, som ligger i Valby,  blev indviet i 1891. Kirken blev bygget på grundlag af brygger Carl Jacobsens arv, da Valby var i vækst og derfor havde behov for deres egen kirke. Kirken er bygget i klassisk basilikastil med langt skib, sideskibe og et 18,5 meter højt kor. Over koret er en nikantet kuppel med pyramidespir, og tårnet er fritstående ved kirkens nordøstlige hjørne. Kirken fungerer desuden som mausoleum for bryggeren og hans familie med sarkofager i krypten under kirken. Kirken har plads til ca. 700 siddende gæster. Jesuskirken ligger under 10 minutters gang fra Valby station, og der kører derudover busser næsten lige til døren. Til gengæld er der begrænsede parkeringsmuligheder omkring kirken, og de fleste pladser er mod betaling.

Andre kirker i Valby

  • Johannes Døbers Kirke
  • Margrethe Kirke
  • Vigerslev Kirke
  • Ålholm Kirke

 

Borgerlig begravelse i Valby

Lavendla Bedemand Valby hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Søndermark Kapel i Valby

Søndermark Kapel, som ligger på Søndermark Kirkegård på Roskildevej på Frederiksberg, har to sale: Den ene er Søndermarks Kapels Lille Sal, som har plads til 58 siddende gæster. Der er orgel, musikanlæg og teleslynge. I kapellets Store Sal er der 183 siddepladser, og der er venterum med faneplads. Lavendla Bedemand Valby kan være behjælpelige med booke kapellet gennem Borgerservice og pynte det, så det passer til den ceremoni, I vil holde.

Muslimsk begravelse i Valby

Lavendla Bedemand Valby kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Muslimer kan blive begravet på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi bistår desuden med alle praktiske ting som bestilling af rustvogn, afvaskning og påklædning af afdøde samt praktiske opgaver under selve begravelsen.

Begravelsesplads i Valby

Begravelse i Valby fra Vestre Kirkegård 

Vestre Kirkegård er en af Københavns fem store kirkegårde og blev anlagt i 1870. Med knapt 54 hektarer at gøre godt med er det Danmarks største kirkegård og fungerer også som park for de lokale med sine store græsarealer og to søer. Området omkring en af søerne er kendt som gravplads for flere tidligere socialdemokratiske statsministre, også kendt som ”Det Røde Hav”. Derudover har Vestre kirkegård en række gravpladser dedikeret til etiske, nationale og religiøse mindretal som f.eks. den færøske afdeling, den grønlandske afdeling, katolske afdeling, muslimske afdeling og asiatiske gravpladser.

På Vestre kirkegård har man mulighed for at blive begravet på traditionelle kiste- og urnegravsteder. Desuden er der kistefællesgravsted med og uden gravsten, urnefællesgrave, askefællesgraven for de ukendte samt urnegravsted på Stenhøjen, der ligger på et naturskønt og kuperet sted. Lavendla Bedemand Valby kan hjælpe med at vælge gravpladstype og sten samt vælge, hvor på kirkegården, afdøde skal begraves.

Andre kirkegårde i Valby

  • Søndermark Kirkegård