78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Vanløse

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Vanløse

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Vanløse

Som lokal og erfaren bedemand i Vanløse er vi garant for at arrangere en tryg begravelse efter jeres ønsker. Vi håndterer alle pårørende med den største omsorg og respekt, så I får sagt farvel til jeres kære på den bedste måde. Som bedemand 

 • Lytter vi empatisk til alle jeres ønsker til begravelsen
 • Tager kontakt med præst og kirke
 • Bestiller blomster og andet pynt til kirken
 • Sørger for at aftale salmer og musik til kirken
 • Søger begravelseshjælp
 • Bestiller kiste og urne
 • Aftaler påklædning af afdøde med jer og sørger for at klæde afdøde på til begravelsen
 • Lægger afdøde i kisten
 • Bestiller rustvogn
 • Arrangerer andre ønsker, I måtte have

Bedemand møde Vanløse

Om Lavendla Begravelse Vanløse

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Vanløse?

En begravelse/bisættelse i Vanløse kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

 • Begravelse fra 13.510,-
 • Bisættelse fra 11.510,-
 • Askespredning fra 9.720,-
 • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Vanløse

Lavendla Bedemand Vanløse har mange års erfaring med at arrangere begravelse i Vanløse. Når man mister en, man elsker, kan det være svært at overskue de praktiske ting, som en begravelse indebærer. Vi står ved jeres side og hjælper jer med at arrangere en kirkelig eller borgerlig begravelse efter jeres ønsker.

Kirkelig begravelse i Vanløse

Der findes i dag fire kirker i Vanløse, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. To af dem er 

 • Vanløse Kirke og
 • Hyltebjerg Kirke

Vanløse Kirke

Vanløse Kirke er en lidt over 100 år gammel kirke fra 1909 med plads til 160 siddende personer. I 1939 blev nordfløjen- dåbsværelset bygget til, og kirken er flere gange blevet moderniseret indvendigt. Kirken ligger på Ålekistevej ikke så langt fra bus, tog og metro på Vanløse Station. Der findes også adskillige gratis parkeringspladser på Ålekistevej, som i skrivende stund er uden for betalingszonerne i København. Lavendla Bedemand Vanløse kan hjælpe pårørende med at tage kontakt til kirke og præst og aftale tidspunkt for begravelsen og andre detaljer. 

Hyltebjerg Kirke 

Hyltebjerg Kirke er en kirke i Vanløse, som blev åbnet i 1960. Den er blandt andet kendt som en af de første kirker i Danmark, som ikke ligner traditionelle kirker. Den har et moderne udtryk med en sekskantet grundform i røde og gule mursten, som går igen i meget af kirkens inventar. Intentionen var at kombinere det storslåede med det mere nedtonede og minimalistiske danske design. Der er plads til 260 siddende gæster samt yderligere et antal personer i sidefløjen. Der er plads til et begrænset antal gæster på kirkens parkeringsplads, mens øvrige gæster kan parkere på Ålekistevej og sidevejene omkring kirken. Dårligt gående har mulighed for at bestille en gratis kirkebil til og fra begravelsen, hvis de bor i sognet, hvilket Lavendla Bedemand Vanløse kan være behjælpelig med. Der er gode forhold for kørestolsbrugere og folk, som har svært ved at gå på trapper, da der er elevator ved indgangen fra Guldagervej. Derudover er Hyltebjerg Kirke en cykelvenlig kirke med cykelstativer og lån af cykelpumpe. 

Kirkelig begravelse i Vanløse fra andre potentielle kirker

 • Adventskirken

 

Borgerlig begravelse i Vanløse

Lavendla Bedemand Vanløse hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser og ceremonier herunder katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Borgerlig begravelse fra Søndermark kapel

Udover kirkelige begravelser i Vanløse hjælper Lavendla Bedemand Vanløse familier med at arrangere borgerlige begravelser fra Søndermark Kapel på Søndermark Kirkegård. Der findes to sale i Søndermark Kapel: Søndermark Kapels lille sal og store sal. Lille sal har 58 siddepladser og mulighed for at bruge orgel.

Muslimsk begravelse

Lavendla Bedemand Vanløse hjælper familie og pårørende med at arrangere en muslimsk begravelse i overensstemmelse med den muslimske tro og traditioner. Den nærmeste muslimsk dedikerede gravplads ligger i Brøndby, men ellers har de fleste kirker særlige afsnit på deres kirkegårde, som er forbeholdt muslimer. 

Begravelse i Vanløse på kirkegård

Begravelse i Vanløse fra Brønshøj Kirkegård

Borgere i Vanløse kan blive begravet på den nærliggende Brønshøj Kirkegård. Brønshøj Kirkegård blev etableret i det 12. århundrede og ligger rundt om Brønshøj Kirke, som er Københavns ældste fungerede bygning. På  den omkring tre hektar store Brønshøj Kirkegård findes en lang række forskellige muligheder for begravelse. 

Man kan blandt andet blive begravet på et traditionelt kistegravsted, som er afgrænset og kan indeholde individuel gravsten, beplantning og anden pynt. På det traditionelle urnegravsted gælder samme regler som på kistegravstedet. 

Brønshøj Kirkegård har også et urnefællesgravsted, hvor man kender stedet for urnens nedsættelse (i modsætning til askefællesgrave). Området består af græs, og der er ikke afgrænsning mellem gravstederne. 

Endelig har Brønshøj Kirkegård en lille afdeling med gravsteder til børn, som blev anlagt i 2010. Gravstedet er på 1,5 m2 med plads til en enkelt barnekiste.