78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Vedbæk

Ring hele døgnet

Vi arrangerer begravelser i Vedbæk

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Lavendla Begravelsesforretning Vedbæk

Når et menneske dør, skal en række processer igangsættes. Den afdødes liv skal formelt afsluttes via myndighederne. Dernæst skal begravelsen arrangeres – med alt der dertil hører af valg og personlige beslutninger. Til slut skal den afdødes bo opgøres. Det kan være en mundfuld for pårørende, der står i en stressfyldt situation, og derfor vælger mange at benytte en bedemand til at hjælpe dem.

Hos Lavendla bedemand Vedbæk tilbyder vi hjælp til både praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og valg. Vores begravelsesrådgivere har stor erfaring indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger. Derudover er de også veluddannede indenfor den gældende jura på området og kan assistere, når boet skal gøres op.

Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse ofte er svære. Vores begravelsesrådgivere er særligt udvalgte på baggrund af deres empatiske kunnen, deres medmenneskelighed og deres lydhørhed. Dette er nemlig essentielt, når vores kunder skal føle, at netop deres ønsker og behov bliver realiseret. Derudover tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os kan i booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

bedemand møde Vedbæk

Om Lavendla Begravelsesforretning Vedbæk

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Vedbæk?

En begravelse/bisættelse i Vedbæk kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Vedbæk

Lavendla Bedemand Vedbæk hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Vedbæk

Vedbæk Kirke: Kirken startede sin tid ud, som anneks til Søllerød Kirke, og blev indviet i 1871. Efterfølgende blev Søllerød og Vedbæk adskilt af en sognegrænse, der gjorde, at Vedbæk Kirke blev en selvstændig kirke. Den er bygget i røde mursten med granitsten som sokkel. Det er tydeligt at se, at inspirationen har været hos 1200-tallets kirker, da Vedbæk Kirke også er bygget i romansk stil. Kirken ligger cirka 2km syd for Vedbæk Station, men kan nås via offentlig transport eller via bil. Tæt ved kirken er der gode parkeringsmuligheder. Man finder let kirken, hvis man kører via Vedbæk Strandvej.

Borgerlige Begravelser i Vedbæk

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Vedbæk Kirkegård.

Begravelsesplads i Vedbæk

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse tilhørsforhold, at blive begravet på en af de mange danske kirkegårde. Det samme er naturligvis tilfældet i Vedbæk.

Vedbæk Kirkegård: Kirkegården ligger i forbindelse med Vedbæk Kirke og har både traditionelle gravsteder for kister og urner, samt fællesgravpladser for kister og urner. Derudover er der også en anonym plæne. Kirkegården ligger i naturskønne omgivelser, tæt ved et større skovområde i Vedbæk.