78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

 • 78 70 63 63
 • Spinderigade 18d, Vejle (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Velkommen til Lavendla Begravelse Vejle

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Rådgiverne hos Lavendla Bedemand Vejle

Begravelse, bisættelse og samtale

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Vejle bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet eller måske er tæt på at miste. Vi stiller os til rådighed med hjælp til begravelse, bisættelse og samtale.

Hos Lavendla Bedemand Vejle møder du medmenneskeligt nærvær og høj faglighed

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendlas engagerede begravelsesrådgivere Anja Headicar og Heidi Schmidt – gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

Bedemand, Vejle, begravelse, bisættelse

Det kan vi hjælpe dig med:

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af det formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug en samtale, som måske føles svær.

 

Kontakt os

Du velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller ved at besøge vores kontor i Vejle. Vi vil lytte, rådgive og hjælpe dig.

Velkommen til Lavendla Bedemand Vejle ved Anja Headicar og Heidi Schmidt.

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Om Lavendla Begravelse Vejle

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan Lavendla Bedemand Vejle hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Vejle bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand Vejle´s engagerede begravelsesrådgivere, Anja Headicar og Heidi Schmidt – gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af det formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug en samtale, som måske føles svær.

Helt konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Vejle

Prisen for en begravelse eller bisættelse i Vejle kan variere afhængig af, hvad I vælger, og hvad hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Hos Lavendla Bedemand Vejle tilbyder vi begravelse fra 13.510 kr., bisættelse fra 11.510 kr., askespredning fra 9.720 kr. og bisættelse uden ceremoni fra 8.925 kr.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 78 70 63 63 for mere detaljerede oplysninger.

Læs mere om de forskellige typer af begravelser og bisættelser, vi kan hjælpe dig med og se vores priseksempler:

Hvordan får jeg rådgivning fra Lavendla Bedemand Vejle?

Hos Lavendla Bedemand Vejle tilbyder vi fleksible rådgivningsmuligheder for at imødekomme dine behov. Vi kan mødes med dig i dit eget hjem, online eller på vores kontor i Vejle. Det er op til dig at vælge den begravelsesrådgiver, du føler dig mest tryg ved.

For mere information, ring til os på 78 70 63 63

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen finde sted inden for 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er muligt, kan du ansøge om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand Vejle. Ring til os på 78 70 63 63 for at drøfte dine muligheder.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, mens ved en begravelse bliver kroppen begravet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lavendla Bedemand Vejle på 78 70 63 63

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Få støtte og hjælp til det praktiske

Hos Lavendla Bedemand Vejle hjælper vi dig med alle de praktiske gøremål og støtter dig i de valg, som skal træffes undervejs.

Bedemand Vejle, begravelse, bisættelse

 

 

 

 

 

 

 

 

Få hjælp af begravelsesrådgivere Anja Headicar og Heidi Schmidt til blandt andet:

 

Hvor og hvordan skal begravelsen foregå?

Når I skal planlægge en begravelse/bisættelse, skal I tage stilling til, hvor og hvordan I ønsker, at ceremonien skal foregå, og hvilke behov og ønsker I har.

Hos Lavendla Bedemand Vejle kan vi tilbyde hjælp til alle typer af begravelser. Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en alternativ, borgerlig begravelse, så har vi erfaring med det og kan hjælpe jer. Er I optaget af at få en så bæredygtig og miljørigtig begravelse som muligt, er det også noget, vi har fokus på.

Der findes mange måder at blive begravet på. Begravelse og bisættelse kan også være afhængig af tro og religion, og i Danmark kan det lade sig gøre at blive begravet efter de fleste trosretninger.

 

Her et udpluk af forskellige typer begravelser og bisættelser:

 • Kistebegravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning
 • Skovbegravelse
 • Borgerlig begravelse
 • Bæredygtig begravelse

 

Læs mere: Forskellige typer af begravelse

 

Kirkelig begravelse i Vejle

Hvis I ønsker og vælger en kirkelig begravelse eller bisættelse, vil ceremonien foregå i en af de 47 folkekirker i Vejle Kommune, og ceremonien foretages af en præst.

Du kan få hjælp og sparring af Lavendla Bedemand Vejle, hvis du er i tvivl om, hvilken kirke du skal vælge, eller hvordan det foregår. Vores begravelsesrådgivere har god erfaring med de forskellige kirker og hjælper dig med valg af kirke, henvendelse til præsten, koordinering med kordegn, pyntning af kirken med blomster mv.

Når du har valgt en begravelse eller bisættelse i en kirke, foregår det efter de kristne begravelsesritualer, og selve ceremonien er oftest traditionelt bygget op i en bestemt rækkefølge med prædiken og tale, oplæsning fra biblen, salmer, sange og jordpåkastelse. Læs mere her om Kristen begravelse

 

Lad os hjælpe dig med:

 

 • Valg af kirke
 • Henvendelse til præsten
 • Praktisk koordinering med kordegn
 • Bestilling af blomster og pyntning af kirke

 

Valg af kirke i Vejle

Vil du danne dig et overblik og se de forskellige kirker for begravelse og deres beliggenhed, har vi her samlet alle folkekirkerne i Vejle til dig. Kontakt Lavendla Bedemand Vejle, hvis du ønsker information, sparring og/eller praktisk hjælp.

Klik dig igennem alle kirkerne nedenfor og læs om 3 af dem her:

 • Sct. Nicolai Kirke: Kirken er bygget omkring 1250, og var dengang i senromansk stil. Ligesom mange andre kirker i Danmark har Sct. Nikolai Kirke gennemgået flere større ombygninger. Særligt i 1800tallet blev der lavet større ombygninger, hvor kirken blev moderniseret efter datidens forhold og kom til at ligne de tyske kirker i Lübeck og Ratzeburg-området.
 • Søndermarkskirken: Kirken blev oprindeligt bygget som kapel i 1943. Den blev dog efterfølgende i 1948 indviet til at være kirke. Kirken er bygget efter kapellerne i Herning og Horsens. Søndermarkskirken ligger 2,5 km fra Vejle Station og kan nås via busforbindelse eller via bil.
 • Løget Kirke: Kirken er relativt ny og stod færdig i 2004, hvor den blev indviet. Kirken ligger 5km fra Vejle Station og kan nås via gode busforbindelser eller via Grønlandsvej i bil.

Borgerlig begravelse i Vejle

Ønsker du ikke en kirkelig begravelse kan Lavendla Bedemand Vejle tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi sætter en ære i at imødekomme jeres individuelle ønsker og sammen kan vi planlægge en helt særlig ceremoni, med mulighed for, at det bliver nærværende, personligt og helt unikt.

En borgerlig begravelse eller bisættelse adskiller sig fra en kirkelig ved, at ceremonien ikke finder sted i en kirke, men typisk i et kapel eller et andet sted. Der findes flere kapeller i Vejle, men det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor det ellers kan være.

Din begravelsesrådgiver hos Lavendla Bedemand Vejle giver gerne sparring og gode råd, hvis du har behov for det.

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig.

Hvor kan en borgerlig begravelse foregå?

En borgerlig afskedsceremoni kan foregå i et kapel, i naturen, privat eller på restaurant.  Typiske steder kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere om Borgerlig begravelse

Kapeller i Vejle

 • Skovkapellet ligger ved Vejle Ådal på Nordre Kirkegård og er med sin rummelige indretning særdeles oplagt til begravelser og bisættelse. Bygningen har en organisk form og er omgivet af frodig skov. Der er parkeringsmuligheder tæt på i bil, og bussen kan tages dertil fra centrum direkte til stoppestedet “Skovkapellet”.
 • Østre kapel ligger på Østre Kirkegård i Vejle. Her kan der også afholdes begravelsesceremonier. Der er parkeringsmuligheder tæt på, og der kan tages en bus fra Vejle Station direkte til Østre Kirkegård, herefter en kort gåtur for at nå kapellet.

Kirkegårde og begravelsespladser i Vejle

I Danmark er det tilladt for alle, uanset religiøs overbevisning, at blive begravet på en af de mange kirkegårde. Dette gælder også i Vejle, hvor man har mulighed for at  blive begravet på en af de 4 kirkegårde i kommunen.

Læs mere om to af kirkegårdene i Vejle:

Østre Kirkegård: Kirkegården tilbyder flere forskellige typer af gravsteder. Der er traditionelle gravsteder for urner og kister, og fællesplæner for kister og urner, med og uden plade. På kirkegården ligger desuden Østre Kapel. Kirkegården ligger 900 meter fra Vejle Station, og kan nås via både bil og fod.

Nordre Kirkegård: Kirkegården er blevet udvidet flere gange. På kirkegården findes desuden Skovkapellet, der kan benyttes til mindehøjtideligheder. Kirkegården ligger 2km fra Vejle Station og har gode parkeringsfaciliteter samt forbindelser til offentlig transport. Det er muligt at få både traditionelt gravsted for kiste og urne samt gravsted på fællesplæne, med og uden plade.

Læs mere: Kirkegårde i Vejle

Ønsker du en kirkegård eller begravelsesplads med en anden religion eller trosretning, så få mere information ved at kontakte den religiøse organisation eller forening i Danmark eller tal med begravelsesrådgiverne hos Lavendla Bedemand Vejle om det, som ved besked og har erfaring med det. Du kan også læse mere her:

 

Kontakt Lavendla Bedemand på telefon 78 70 63 63