DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Virum

Lavendla Begravelsesforretning Virum

Omstændighederne omkring en begravelse kan være svære. Dertil følger al besværet med at få registreret den afdøde som bortgået, valgt begravelsesform, valgt lokation, sendt invitationer ud, få det hele afviklet og få opgjort boet. Mange bliver overraskede over arbejdsbyrden. De fleste vælger af denne årsag at hyre en bedemand, som kan hjælpe til.

Hos Lavendla bedemand Virum tilbyder vi hjælp til både praktiske, juridiske og personlige opgaver. Vores begravelsesrådgivere er kyndige indenfor alle elementer af bedemandsbranchen, og kan assistere med både valg af kiste og formidling af kontakt til myndighederne. Alle vores begravelsesrådgivere har stor erfaring og har gennemgået vores egen uddannelse.

Vi ved, at det kan væres svært at strukturere sin tid omkring en begravelse. Der er mange vigtige beslutninger, og kun kort tid at tage dem i. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. I kan booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

Bedemand møde Virum

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Virum

Om Lavendla Begravelsesforretning Virum

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Virum?

En begravelse/bisættelse i Virum kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Virum

Lavendla Bedemand Virum hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Virum

Virum Kirke: Kirkebyggeriet startede d. 5. juni 1937, og kirken blev indviet d. 30. juni 1940. Virum kirke er bygget med øje på 1200-tallets romanske byggestil. Kirken er ligeledes inspireret af gotikkens kirketårne. Derfor fremstår Virum Kirke, som en traditionel kirke med et moderne islæt. Inde i kirken, bærer arkitekturen dog præg af dens moderne udtryk, hvor der særligt er keret for lysindfald og følelse af fællesskab. Virum Kirke ligger 700meter fra Virum Station, og har gode parkeringsfaciliteter. Ankommer man i bil, er det lettest via Frederiksdalsvej og Kirkebakken.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Virum

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra et af kapellerne på de omkringliggende kirkegårde.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Virum

I Danmark kan alle, uanset deres religiøse tilhørsforhold, blive begravet på en dansk begravelsesplads. Dette er også tilfældet i Virum.

Kirkegårde: Virum har ikke selv en kirkegård, og derfor anvender borgerne i Virum typisk Lyngby Parkkirkegård, Sorgenfri Kirkegård, Lundtofte Kirkegård eller Taarbæk Kirkegård. Alle begravelsespladserne har traditionelle gravsteder for kister og urner, samt fællesgravpladser for både kister og urner.

Læs mere Læs mindre