35 15 61 00 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Bispebjerg

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Bispebjerg

Har du brug for hjælp, så ring til os på 35 15 61 00 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Bispebjerg

Lavendla Bedemand Bispebjerg er både personlig og professionel på samme tid. Vi skaber de trygge og empatiske rammer, som jeres familie har brug for i en svær og uforudsigelig tid. Hos os får du en personlige rådgiver, som lytter til jer og jeres ønsker for begravelsen. Med vores mange års erfaring har vi styr på, hvad planlægningen af en begravelse indebærer, men vi er også lydhøre i forhold til, hvad I har af ønsker, så begravelsen bliver personlig og i jeres og afdødes ånd.

Bedemand møde Bispebjerg

Om Lavendla Begravelse Bispebjerg

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan Lavendla Bedemand i Bispebjerg hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Odense bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.

 

Konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Bispebjerg?

Prisen for en begravelse eller bisættelse kan variere afhængig af hvad I vælger, og hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Prisen på en bisættelse ligger fra 11.940 kr, med begravelseshjælp.

Prisen på en begravelse ligger fra ca. 14.135 kr, med begravelseshjælp.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 35 15 61 00 for mere detaljerede oplysninger.

 

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Medbring:

 • Afdødes CPR.nr.
 • Evt. Min sidste vilje

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen/bisættelsen være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er en mulighed, kan der ansøges om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand i Bispebjerg.

Ring til os på 35 15 61 00 hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Hvad er forskellen på bisættelse og begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, dvs. brændt og dernæst bisat i en urne. Ved en begravelse ligger kroppen i en kiste, som bliver nedsunket i en grav. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 35 15 61 00.

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Kan jeg få økonomisk hjælp til udgifter?

Hvis afdøde havde ret til dansk sygesikring, er det muligt for de pårørende at søge om begravelseshjælp til at få dækket udgifter i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Om man gør sig gældende til begravelseshjælp, afhænger af boets formue. Undtagen hvis afdøde er født før 1. april 1957 eller er et barn under 18 år.

 • Altid: Afdøde personer, der er født før 1. april 1957, kan altid få mindst 1.050 kr. i begravelseshjælp
 • Altid: Er afdøde et barn under 18 år er hjælpen på 10.100 kr.
 • Ellers: Begravelseshjælp er ikke muligt, hvis boets formue er over 52.600 kr.

 

Læs mere om begravelseshjælp her

Eller ring til os på 35 15 61 00

Hvad er en mindeside?

På en mindeside kan I dele minder, hilsner og fortællinger om afdøde med hinanden. Der kan både skrives tekst og uploades billeder. Der kan også deles informationer som døds- og takkeannoncer, dato for begravelse mm.

Flere og flere i Danmark benytter sig af muligheden for en mindeside til at hylde afdøde og det levede liv.

Se mindesiderne hos Lavendla her 

 

 

Kan I hjælpe med en borgerlig begravelse?

Der er rig mulighed for at vælge en ikke-kirkelig begravelse eller bisættelse, hvis dette er et ønske.

Mange i dag vælger f.eks. askespredning eller skovbegravelse eller ceremoni i et kapel.

Det bliver mere og mere sædvanligt i Danmark, at pårørende vælger en anderledes og personlig afskedsceremoni for deres afdøde. Vi i Lavendla har stor erfaring med borgerlige afskedsceremonier. Vi hjælper jer gerne med sparring, gode råd og ideer til, hvordan det kan foregå.

Typiske steder for en borgerlig begravelse eller bisættelse kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere på Borgerlig begravelse

 

Er begravelse med anden trosretning muligt gennem jer?

Ja, hos Lavendla kan du sagtens få hjælp og støtte til begravelse med en anden religion eller trosretning.

Læs mere her om:

Kan jeg få en billig begravelse?

Der vil altid være en del udgifter forbundet med en begravelse eller bisættelse, men du har mulighed for en række til- og fravalg, som gør det billigere for dig.

Askespredning er billigt

Den billigste form for begravelse er askespredning. Dvs. afdøde bliver kremeret, og asken spredes over åbent hav.
Der vil være udgifter til kiste, transport og kremering. Men I kan spare udgifter til gravsted og evt. urne.

Se mere her om askespredning

Læs mere her om Billig begravelse

Kan I hjælpe med en bæredygtig begravelse?

Ja, det kan vi.

I Lavendla har vi stor fokus på omtanke for miljøet og naturen. Vi vælger derfor kun danskproducerede produkter og har flere miljørigtige, bæredygtige valg i vores sortiment af kister, urner og gravsten. Vi bruger også kun lokale, bæredygtige blomster og genbrugspapir til sanghæfter.

Kontakt os endelig, hvis du vil drøfte dine muligheder. Sammen kan vi skabe en så miljørigtig, miljøvenlig og bæredygtig begravelse som muligt.

Ring til os på 35 15 61 00

Læs mere her om Bæredygtig Begravelse

 

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne, askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den begravelse, som du ønsker.

Begravelse i Bispebjerg

Lavendla Bedemand Bispebjerg hjælper familier med at arrangere både kirkelig begravelse og borgerlig begravelse i Bispebjerg og omegn.

Kirkelig begravelse i Bispebjerg

Hvis du ønsker en kirkelig begravelse i Bispebjerg og omegn, findes der i dag mere end 13 muligheder. To af de hyppigst benyttede kirker er 

 • Emdrup Kirke 
 • Tingbjerg Kirke 

Emdrup Kirke

Emdrup Kirke er en dansk folkekirke, som ligger i Københavns Nordvestkvarter. Kirken blev opført i 1961 ned til Utterslev Mose og har plads til 170 deltagere ved en begravelse. Lavendla Bedemand hjælper pårørende med at tage kontakt til præsten og aftale de praktiske ting som valg af tidspunktet for begravelsen, pyntning af kisten, salmer, taler osv. Vi kan også hjælpe jer med at beslutte og arrangere, om der skal være en bisættelse eller en jordbegravelse samt vælge et gravsted. 

Tingbjerg Kirke

Tingbjerg Kirke blev bygget i 1984, efter at Tingbjerg Sogn var blevet udskilt fra Brønshøj Sogn i 1983. Kirken ligner ikke en typisk middelalderkirke, da man ønskede at den skulle passe til det øvrige byggeri i Tingbjerg. Kirken skiller sig dog ud med sin ”nybodergule” facade, og orgel og kirketårn er fritstående med et gyldent kors på toppen. Det firkantede kirkerum med højtplacerede vinduer er bygget med intentionen om at se hinanden i øjnene, så ingen er hævet over hinanden. Alteret står foran nordvæggen tæt på stolerækkerne til tilhørerne, der har plads til ca. 150 siddende. Lavendla Bedemand Bispebjerg hjælper pårørende med at tage kontakt til præsten og aftale detaljerne for begravelsen eller bisættelsen. Efter begravelsen i Tingbjerg Kirke er det muligt at afholde begravelseskaffe for op til 50 personer. 

Kirkelig begravelse i Bispebjerg fra andre potentielle kirker

 • Kapernaums Kirke 
 • Grundtvigs Kirke
 • Tagensbo Kirke
 • Emdrup Kirke
 • Utterslev Kirke
 • Grøndals Kirke
 • Ansgarkirken
 • Brønshøj Kirke
 • Bellahøj Kirke
 • Husumvold Kirke
 • Husum Kirke

 

Borgerlig begravelse i Bispebjerg

Lavendla Bedemand Bispebjerg assisterer familier og pårørende med at arrangere borgerlig begravelse i Bispebjerg helt efter eget ønske. Vi hjælper blandt andet med at arrangere jødiske begravelse, muslimske begravelser og ikke-religiøse og katolske ceremonier fra Bispebjerg Kirkegårds Søndre Kapel.

Søndre Kapel

Søndre Kapel på Bispebjerg Kirkegård har plads til maksimalt 50 personer i lokalet, heraf 48 siddende. Kapellet har god adgang for gangbesværede med adgang for kørestolsbrugere og parkeringspladser lige bag kapellet. Højtideligheder og ceremonier fra Søndre Kapel kan afholdes tirsdag til lørdag kl. 11:00 – 11:30, 13:00 – 13:30 og 15:00 – 15:30. Kapellet indeholder en teleslynge, to syvarmede kandelabere, musikanlæg til CD, telefon og tablet og elektronisk orgel, ligesom det er muligt at bestille sanger og organist. Der findes også et elektronisk kors i kapellet, som kan slukkes efter ønske. Alle praktiske foranstaltninger i kapellet kan arrangeres af Lavendla Bedemand Bispebjerg.

Muslimsk begravelse

Lavendla Bedemand Bispebjerg hjælper muslimske familier med at arrangere en muslimsk begravelse. På Bispebjerg Kirkegård findes kistegravsteder i den muslimske afdeling, som ligger, så de peger mod Mekka.

 

Begravelsesplads Bispebjerg

Begravelse Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård er en af Københavns smukt anlagte begravelsesparker. Kirkegården blev anlagt i 1903,  fordi København var i stor vækst. På ca. 43 ha findes der særlige afdelinger for religiøse og etniske minoriteter såsom en

• Buddhistisk afdeling

• Svensk afdeling

• Katolsk afdeling

• Mandæisk afdeling

• Muslimsk afdeling

• Russisk afdeling

• Symbolneutral (ateistisk) afdeling

 

På Bispebjerg Kirkegård findes en lang række forskellige muligheder for begravelse. Man kan blandt andet blive begravet på et traditionelt kistegravsted inklusive hæk, muld og perlesten. Der findes også kistefællesgrav, traditionelle urnegravsteder og urnefællesgrave. Desuden kan man blive begravet et urnegravsted i Lunden, som er et græsklædt gravsted på 2 m2 anlagt rundt om et paradiseæbletræ eller et japansk kirsebærtræ. Derudover findes askefællesgraven, de ukendtes grav, tæt på sø og plæne. 

Man kan desuden blive begravet på Kolumbariet eller urnehallen på Bispebjerg Kirkegård, som er en indendørs bygning, hvor urnerne bliver anbragt på åbne urnepladser i keramik- eller porcelænsurner med inskription. Urnerne kan også placeres op af en urnemur på enkelt- eller dobbeltpladser. 

 

Endelig har Bispebjerg Kirkegård særlige gravsteder til børn på afdelingerne Blomsten, Flora eller

Bellis, med plads til en barnekiste på 1,5 m2 gravsted. Der kan også vælges et gravsted på barnekistefællesgravsted.