78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Gladsaxe

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Gladsaxe

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Gladsaxe.

I mange år har vi hjulpet familier med at planlægge bisættelse, ceremonier og begravelse i Gladsaxe. Vi kan også hjælpe jer med vores empatiske og professionelle tilgang til at stå ved familiens side i alle de praktiske spørgsmål vedrørende begravelse er vi det naturlige valg som bedemand i Gladsaxe. Vi sidder altid klar pr. mail, telefon eller chat til at snakke med jer. Fra de indledende tanker om, hvordan begravelsen skal foregå, til I har truffet jeres valg, og planlægningen skal føres ud i praksis. 

Bedemand møde Gladsaxe

 

Om Lavendla Begravelse Gladsaxe

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Gladsaxe?

En begravelse/bisættelse i Gladsaxe kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Gladsaxe

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Gladsaxe.

Kirkelig begravelse i Gladsaxe

Der findes i dag mere end syv kirker i Gladsaxe og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Gladsaxe hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Gladsaxe, hvor I ønsker at afholde begravelsen.

Buddinge Kirke

Buddinge kirke er en relativt ny kirke opført mellem 1967 og 1982. Den har et moderne udseende i rødt tegl og træ med et rustikt præg. Kirkerummets vægge er bygget i samme røde mursten med sænket loft i lyst træ, og på gulvet er lagt rødbrune kakler. På de lave, moderne kirkebænke i lyst træ med hvide hynder kan der sidde 240 gæster. Kirken ligger centralt i Buddinge på Buddingevej, og der kan parkeres foran kirken ved indkørsel fra Kildebakken og fra Søborg Hovedgade via Rådhuspassagen. Der kører flere forskellige busser til og fra Buddinge Torv, 200 meter fra kirken.

Gladsaxe Kirke

Strandmarkskirken, som ligger i Søborg,  blev indviet i 1968. Kirkebygningens østside består af et stort vinduesparti og har et klokketårn på nordsiden. Selve kirkerummet er 260 m2 og har plads til 260 siddende gæster, hvoraf 150 kan sidde i sideskibet. Kirken ligger på Strandmarksvej ikke så langt fra Friheden station, og ellers er det blandt andet muligt at parkere ubegrænset på alle Frihedens Butikscenters parkeringsområder i nærheden. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Søborg være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

 

Borgerlig begravelse i Gladsaxe

Lavendla Bedemand Gladsaxe hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Gladsaxe 

Borger som ønsker en ceremoni i forbindelse med en borgerlig begravelse kan afholde den i kapellet på Gladsaxe Kirkegård. Her findes musikanlæg, orgel for uddannede organister samt to elektriske kandelabre samt to grønne planter til pynt.

Begravelsesplads i Gladsaxe

Begravelse i Gladsaxe fra Gladsaxe Kirkegård 

På Gladsaxe Kirkegård kan afdøde vælge mellem forskellige typer af gravsteder. Kirkegåden tilbyder to typer kistegravsteder: Almindelige kistegravsteder til en eller flere kister og kistegravsteder udlagt i græs. De almindelige kirkegravsteder er afgrænsede med hæk, og der er frit valg beplantning. På kistegravstederne i græs må der kun sættes afskårne blomster i maks. to nedgravede vaser pr. gravsted. Graven kan markeres af en liggesten på maks. 60 x 50 x 10 cm med huggede bogstaver i længderetningen. 

Derudover tilbydes følgende typer urnegravsteder:

  • Almindelige urnegravsted, hvor enten de pårørende eller kirkegården sørge for vedligeholdelse af beplantning. Gravene er mellem 1 og 1,5 m2. 
  • Urnegrave med fast beplantning, hvor  pårørende ikke må ændre på indretningen, og gravstenene er halvt liggende.
  • Urnegrave med fast beplantning og gravsten. Her må der kun sætte afskårne blomster
  • Urnegræsgrave i græsplæne med eller uden individuel markering. Her udlægges gravstenen i græs, og der må ikke ændres på indretningen. Man må dog gerne placere en gravsten, hvis man ønsker det. Afskårne blomster må placeres i udleverede vaser fra kirkegården.
  • Urnefællesgrav (de ukendtes grav), hvor urner udlægges på fælles græsplæne uden markering eller adskillelse. Pårørende må ikke deltage ved urnenedsænkning. Blomster efterlades på særligt indrettede blomsterpladser.