Din nærmeste rådgiver

Lavendla Bedemand Gladsaxe

Velkommen til Lavendla Bedemand Gladsaxe.

I mange år har vi hjulpet familier med at planlægge bisættelse, ceremonier og begravelse i Gladsaxe. Vi kan også hjælpe jer med vores empatiske og professionelle tilgang til at stå ved familiens side i alle de praktiske spørgsmål vedrørende begravelse er vi det naturlige valg som bedemand i Gladsaxe. Vi sidder altid klar pr. mail, telefon eller chat til at snakke med jer. Fra de indledende tanker om, hvordan begravelsen skal foregå, til I har truffet jeres valg, og planlægningen skal føres ud i praksis. 

Bedemand møde Gladsaxe

 

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Gladsaxe

Om Lavendla Begravelsesforretning Gladsaxe

Lavendla begravelsesforretning i Gladsaxe tager ansvar for alle detaljerne ved begravelsen. Vor bedemand fungerer som din kontakt igennem hele processen. Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse os netop dine frie tidspunkter, så hverdagen kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vores rådgivere findes i hele landet, og gør deres bedste for at tilbyde tider, der passer ind i din hverdag. Mange foretrækker at mødes eller at snakke om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause. Ønsker du, at vi mødes fysisk, vil det foregå tæt på dig, da vores kunder altid er centrum for vores virke.

 

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Gladsaxe

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Gladsaxe.

Læs mere Læs mindre

Kirkelig begravelse i Gladsaxe

Der findes i dag mere end syv kirker i Gladsaxe og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Gladsaxe hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Gladsaxe, hvor I ønsker at afholde begravelsen.

Buddinge Kirke

Buddinge kirke er en relativt ny kirke opført mellem 1967 og 1982. Den har et moderne udseende i rødt tegl og træ med et rustikt præg. Kirkerummets vægge er bygget i samme røde mursten med sænket loft i lyst træ, og på gulvet er lagt rødbrune kakler. På de lave, moderne kirkebænke i lyst træ med hvide hynder kan der sidde 240 gæster. Kirken ligger centralt i Buddinge på Buddingevej, og der kan parkeres foran kirken ved indkørsel fra Kildebakken og fra Søborg Hovedgade via Rådhuspassagen. Der kører flere forskellige busser til og fra Buddinge Torv, 200 meter fra kirken.

 

 

 

Gladsaxe Kirke

Strandmarkskirken, som ligger i Søborg,  blev indviet i 1968. Kirkebygningens østside består af et stort vinduesparti og har et klokketårn på nordsiden. Selve kirkerummet er 260 m2 og har plads til 260 siddende gæster, hvoraf 150 kan sidde i sideskibet. Kirken ligger på Strandmarksvej ikke så langt fra Friheden station, og ellers er det blandt andet muligt at parkere ubegrænset på alle Frihedens Butikscenters parkeringsområder i nærheden. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Søborg være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

Kirkelig begravelse i Gladsaxe fra andre potentielle kirker

  • Haraldskirken
  • Mørkhøj Kirke
  • Søborgmagle Kirke 
  • Søborg Kirke

 

Læs mere Læs mindre

Borgerlig begravelse i Gladsaxe

Lavendla Bedemand Gladsaxe hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Gladsaxe 

Borger som ønsker en ceremoni i forbindelse med en borgerlig begravelse kan afholde den i kapellet på Gladsaxe Kirkegård. Her findes musikanlæg, orgel for uddannede organister samt to elektriske kandelabre samt to grønne planter til pynt.

 

 

 

Muslimsk begravelse i Gladsaxe

Lavendla Bedemand Gladsaxe kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelse af muslimer. Vi ved, at muslimer i overensstemmelse med islamisk skik skal begraves i kiste, og vi kan hjælpe med at arrangere det på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi er desuden behjælpelig med alle de praktiske ting som bestilling af rustvogn til den lokale moske, hvor det religiøse ritual kan finde sted, hvis afdøde og familien ønsker det. Det kan også foregå i kapellet, hvis det ønskes. I moskeen tager imamen og familien imod kisten og den døde bliver vasket og klædt i hvidt ligklæde, som den islamiske tradition foreskriver. Endelig køres afdøde til kirkegården, hvor Lavendla Bedemand Gladsaxe har sørget for alt det praktiske. Kisten bæres til gravpladsen, hvor afdøde lægges i jorden, og alle tilstedeværende kaster en håndfuld jord på kisten.

 

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Gladsaxe

Begravelse i Gladsaxe fra Gladsaxe Kirkegård 

På Gladsaxe Kirkegård kan afdøde vælge mellem forskellige typer af gravsteder. Kirkegåden tilbyder to typer kistegravsteder: Almindelige kistegravsteder til en eller flere kister og kistegravsteder udlagt i græs. De almindelige kirkegravsteder er afgrænsede med hæk, og der er frit valg beplantning. På kistegravstederne i græs må der kun sættes afskårne blomster i maks. to nedgravede vaser pr. gravsted. Graven kan markeres af en liggesten på maks. 60 x 50 x 10 cm med huggede bogstaver i længderetningen. 

Derudover tilbydes følgende typer urnegravsteder:

  • Almindelige urnegravsted, hvor enten de pårørende eller kirkegården sørge for vedligeholdelse af beplantning. Gravene er mellem 1 og 1,5 m2. 
  • Urnegrave med fast beplantning, hvor  pårørende ikke må ændre på indretningen, og gravstenene er halvt liggende.
  • Urnegrave med fast beplantning og gravsten. Her må der kun sætte afskårne blomster
  • Urnegræsgrave i græsplæne med eller uden individuel markering. Her udlægges gravstenen i græs, og der må ikke ændres på indretningen. Man må dog gerne placere en gravsten, hvis man ønsker det. Afskårne blomster må placeres i udleverede vaser fra kirkegården.
  • Urnefællesgrav (de ukendtes grav), hvor urner udlægges på fælles græsplæne uden markering eller adskillelse. Pårørende må ikke deltage ved urnenedsænkning. Blomster efterlades på særligt indrettede blomsterpladser.
Læs mere Læs mindre