78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Korsør

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Om Lavendla Bedemand Korsør

Hos Lavendla Bedemand Korsør er vi dygtige, erfarne og omsorgsfulde

Når et menneske dør, skal der sættes en række processer i gang. Der skal vælges begravelsestype, bookes lokaler for ceremonien, inviteres gæster, boet skal gøres op og meget mere. Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Derfor er der mange, som vælger at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla Bedemand Korsør hjælper vores begravelsesrådgivere både med praktiske og personlige spørgsmål, beslutninger og hjælp. Vores begravelsesrådgivere har stor erfaring indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger.

 

Bedemand Korsør

Vi vægter medmenneskelighed og lydhørhed fremfor alt, og sætter en ære i, at vores kunder føler sig hørt. Via samtale og lytten sikrer vi os, at vi får arrangeret den bedste begravelse til de behov og ønsker, som netop du og I som familie måtte have.

Vores begravelsesrådgivere hos Lavendla Bedemand Korsør er ikke kun hjælpsomme med praktiske ting, men står også til rådighed, når der opstår spørgsmål af mere personlig karakter.

 

Det kan vi hjælpe dig med:

 • Begravelse og bisættelse – så det passer til din personlige præference og tro.
 • Rådgivning – empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter – ordner dokumenter og tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni – der afspejler afdøde og jeres familie.

 

Hos Lavendla Bedemand Korsør kan vi også hjælpe med:

 • Samtale med pårørende og døende – hvis du eller I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.
 • Min sidste vilje – sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.

 

Læs mere:

 

Begravelse, bisættelse og samtale

Hos Lavendla Bedemand Korsør bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet – eller måske er tæt på at miste. Vi stiller os til rådighed med hjælp til både begravelse og bisættelse og samtale, hvis I som familie har brug for det.

Vi ved desuden, at omstændighederne omkring en begravelse kan være svære. Der er mange ting at holde styr på, og ofte er alting sat en smule på spidsen. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetider. I kan booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale åbningstider.

 

Kontakt os

Du velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller besøge os. Vi vil lytte, rådgive og hjælpe dig.

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Om Lavendla Begravelse Korsør

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan Lavendla Bedemand i Korsør hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Odense bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.

 

Konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Korsør?

Prisen for en begravelse eller bisættelse kan variere afhængig af hvad I vælger, og hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Prisen på en bisættelse ligger fra 11.940 kr, med begravelseshjælp.

Prisen på en begravelse ligger fra ca. 14.135 kr, med begravelseshjælp.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 78 70 63 63 for mere detaljerede oplysninger.

 

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Medbring:

 • Afdødes CPR.nr.
 • Evt. Min sidste vilje

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen/bisættelsen være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er en mulighed, kan der ansøges om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand i Korsør.

Ring til os på 78 70 63 63 hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Hvad er forskellen på bisættelse og begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, dvs. brændt og dernæst bisat i en urne. Ved en begravelse ligger kroppen i en kiste, som bliver nedsunket i en grav. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 78 70 63 63.

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Kan jeg få økonomisk hjælp til udgifter?

Hvis afdøde havde ret til dansk sygesikring, er det muligt for de pårørende at søge om begravelseshjælp til at få dækket udgifter i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Om man gør sig gældende til begravelseshjælp, afhænger af boets formue. Undtagen hvis afdøde er født før 1. april 1957 eller er et barn under 18 år.

 • Altid: Afdøde personer, der er født før 1. april 1957, kan altid få mindst 1.050 kr. i begravelseshjælp
 • Altid: Er afdøde et barn under 18 år er hjælpen på 10.100 kr.
 • Ellers: Begravelseshjælp er ikke muligt, hvis boets formue er over 52.600 kr.

 

Læs mere om begravelseshjælp her

Eller ring til os på 78 70 63 63

Hvad er en mindeside?

På en mindeside kan I dele minder, hilsner og fortællinger om afdøde med hinanden. Der kan både skrives tekst og uploades billeder. Der kan også deles informationer som døds- og takkeannoncer, dato for begravelse mm.

Flere og flere i Danmark benytter sig af muligheden for en mindeside til at hylde afdøde og det levede liv.

Se mindesiderne hos Lavendla her 

 

 

Kan I hjælpe med en borgerlig begravelse?

Der er rig mulighed for at vælge en ikke-kirkelig begravelse eller bisættelse, hvis dette er et ønske.

Mange i dag vælger f.eks. askespredning eller skovbegravelse eller ceremoni i et kapel.

Det bliver mere og mere sædvanligt i Danmark, at pårørende vælger en anderledes og personlig afskedsceremoni for deres afdøde. Vi i Lavendla har stor erfaring med borgerlige afskedsceremonier. Vi hjælper jer gerne med sparring, gode råd og ideer til, hvordan det kan foregå.

Typiske steder for en borgerlig begravelse eller bisættelse kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere på Borgerlig begravelse

 

Er begravelse med anden trosretning muligt gennem jer?

Ja, hos Lavendla kan du sagtens få hjælp og støtte til begravelse med en anden religion eller trosretning.

Læs mere her om:

Kan jeg få en billig begravelse?

Der vil altid være en del udgifter forbundet med en begravelse eller bisættelse, men du har mulighed for en række til- og fravalg, som gør det billigere for dig.

Askespredning er billigt

Den billigste form for begravelse er askespredning. Dvs. afdøde bliver kremeret, og asken spredes over åbent hav.
Der vil være udgifter til kiste, transport og kremering. Men I kan spare udgifter til gravsted og evt. urne.

Se mere her om askespredning

Læs mere her om Billig begravelse

Kan I hjælpe med en bæredygtig begravelse?

Ja, det kan vi.

I Lavendla har vi stor fokus på omtanke for miljøet og naturen. Vi vælger derfor kun danskproducerede produkter og har flere miljørigtige, bæredygtige valg i vores sortiment af kister, urner og gravsten. Vi bruger også kun lokale, bæredygtige blomster og genbrugspapir til sanghæfter.

Kontakt os endelig, hvis du vil drøfte dine muligheder. Sammen kan vi skabe en så miljørigtig, miljøvenlig og bæredygtig begravelse som muligt.

Ring til os på 78 70 63 63

Læs mere her om Bæredygtig Begravelse

 

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne, askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den begravelse, som du ønsker.

Støtte og hjælp til begravelse og bisættelse

Hos Lavendla Bedemand Korsør hjælper vi dig med alle de praktiske gøremål og støtter dig i de valg, som skal træffes undervejs.

Bedemand Korsør

Få hjælp af vores lokale begravelsesrådgivere til blandt andet:

 

Planlægning af begravelse

Når I skal planlægge en begravelse/bisættelse, skal I tage stilling til, hvor og hvordan I ønsker, at ceremonien skal foregå. Og hvilke behov og ønsker I har.

Bedemand Korsør

Hos Lavendla Bedemand Korsør kan vi tilbyde hjælp til alle typer af begravelser. Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en borgerlig begravelse, så har vi erfaring med det og kan hjælpe jer. Ønsker I en så bæredygtig og miljørigtig begravelse som muligt, kan vi også sammen arrangere det.

Der findes mange måder at blive begravet på. Begravelse og bisættelse kan også være afhængig af tro og religion, og i Danmark kan det lade sig gøre at blive begravet efter de fleste trosretninger.

Her et udpluk af forskellige typer begravelser og bisættelser:

 • Kistebegravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning
 • Skovbegravelse
 • Borgerlig begravelse
 • Bæredygtig begravelse

 

Læs mere: Forskellige typer af begravelse

 

Begravelse Korsør

Lavendla Bedemand Korsør hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelig begravelse i Korsør

Hvis I ønsker og vælger en kirkelig begravelse eller bisættelse, vil ceremonien typisk foregå i en af folkekirkerne i kommunen, og ceremonien foretages af en præst.

Du kan få hjælp og sparring af Lavendla Bedemand Korsør, hvis du er i tvivl om, hvilken kirke du skal vælge, eller hvordan det foregår. Vores begravelsesrådgivere har god erfaring med kirkerne og hjælper dig med valg af kirke, henvendelse til præsten, koordinering med kordegn, pyntning af kirken med blomster mv.

Når du har valgt en begravelse eller bisættelse i en kirke, foregår det efter de kristne begravelsesritualer, og selve ceremonien er oftest traditionelt bygget op i en bestemt rækkefølge med prædiken og tale, oplæsning fra biblen, salmer, sange og jordpåkastelse. Læs mere her om Kristen begravelse

 

Lad os hjælpe dig med:

 

 • Valg af kirke
 • Henvendelse til præsten
 • Praktisk koordinering med kordegn
 • Bestilling af blomster og pyntning af kirke

Kirker i Korsør

Skt. Povls Kirke: Kirken er opført i slutningen af 1800-tallet og blev indviet i 1871. Tidligere havde der ligget en anden kirke, som var viet til Skt. Gertrud, helgen for de rejsende. Den gamle kirke var opført i mursten og var formodentligt bygget i midten af 1200-tallet i romansk stil, som var karakteristisk for perioden. Den gamle kirke var dog i enorm dårlig stand i 1800-tallet, og derfor valgte man at bygge en ny på samme lokation. Igennem hele kirkens historie var det et problem, at den var faldefærdig og en skændsel, da den lå på en hoved-åre for mange rejsende. Der blev derfor adskillige gange ansøgt og bevilliget finansiel assistance til renovering og ombygning fra kongen. Skt. Povls Kirke ligger centralt i den gamle del af Korsør, 3,6km fra Korsør Station.

Halskov Kirke: Idéen om kirken blev sat i gang i 1950’erne, hvor Korsørs demografi havde set en eksponentiel vækst i en længere periode. Derfor var det naturligt, at der måtte bygges en ny kirke, som kunne afhjælpe den eksisterende Skt. Povls kirke. Konstruktionen af kirken blev igangsat i 1966, og den blev indviet i 1968. For at spare penge, fravalgte man i begyndelsen at købe et orgel, hvorfor musikken blev leveret at et harmonium og derefter et lejet orgel. I 1972 var det dog slut, og Halskov Kirke fik sit eget orgel installeret. Halskov Kirke ligger kun 2,2km fra Korsør Station i den nyere del af Korsør. Ankommer man i bil, er det lettest via Halsskovvej og Birkemosevej. Der findes gode forbindelser med offentlig transport og gode parkeringsmuligheder tæt ved kirken.

Borgerlig begravelse i Korsør

Ønsker du ikke en kirkelig begravelse, kan vi tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi sætter en ære i at imødekomme jeres individuelle ønsker. Sammen kan vi planlægge en helt særlig ceremoni, med mulighed for, at det bliver nærværende, personligt og helt unikt.

En borgerlig begravelse eller bisættelse adskiller sig fra en kirkelig ved, at ceremonien ikke finder sted i en kirke, men typisk i et kapel eller et andet sted. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor det kan være.

Din begravelsesrådgiver hos Lavendla Bedemand Korsør giver gerne sparring og gode råd, hvis du har behov for det.

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig.

Hvor kan en borgerlig begravelse foregå?

En borgerlig afskedsceremoni kan foregå i et kapel, i naturen, privat eller på restaurant.  Typiske steder kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere om Borgerlig begravelse

Kapel i Korsør

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse kan ske fra kapellet ved Korsør Kirkegård.

Begravelsesplads i Korsør

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en af de mange kirkegårde. Dette er naturligvis også tilfældet i Korsør.

Korsør Kirkegård: Kirkegården blev indviet i 1857, og har siden da tjent som hovedkirkegård for Skt. Povls Kirke og borgerne i Korsør. Kirkegården rummer foruden almindelige gravsteder også et område for frihedskæmpere under 2. Verdenskrig. På kirkegården er der mulighed for mange forskellige gravtyper. Der er mulighed for traditionelle gravsteder for både kister og urner, og fællesplænegravsteder for kister og urner, med og uden plade. Kirkegården ligger i den ældre del af Korsør, med en smuk udsigt til Storebælt. Kommer man med offentlig transport, skal man tage toget til Korsør Station og derefter med bus til Kjærsvej. Kommer man i bil, kan man køre til Korsør centrum og derefter følge Kjærsvej mod syd. Der er gode parkeringsmuligheder nær kirkegården.

 

Anden religion eller trosretning
Ønsker du en kirkegård eller begravelsesplads med en anden religion eller trosretning end kristen, så få mere information ved at kontakte den religiøse organisation eller forening i Danmark eller tal med os om det i Lavendla, som ved besked og har erfaring med det. Du kan også læse mere her: