Din nærmeste rådgiver

Lavendla Bedemand Søborg

Velkommen til Lavendla Bedemand Søborg

Når man skal sige farvel til en, man elsker, befinder man sig ofte i en tilstand af chok og sorg og har svært ved at overskue andet end blot at være i sorgen. Det er vigtigt at få sagt farvel på en god måde og have denne sidste afsked som et godt minde om afdøde. Også selvom det er svært. Som en lokalkendt og erfaren bedemand kan vi hjælpe med netop dette. Vi har mange års erfaring med at hjælpe familier godt igennem planlægning og gennemførsel af begravelse i Birkerød, så det bliver i familiens og afdødes ånd.

Bedemand møde Søborg

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Søborg

Om Lavendla Begravelsesforretning Søborg

Lavendla begravelsesforretning i Søborg tager ansvar for alle detaljerne ved begravelsen. Vor bedemand fungerer som din kontakt igennem hele processen. Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse os netop dine frie tidspunkter, så hverdagen kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vores rådgivere findes i hele landet, og gør deres bedste for at tilbyde tider, der passer ind i din hverdag. Mange foretrækker at mødes eller at snakke om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause. Ønsker du, at vi mødes fysisk, vil det foregå tæt på dig, da vores kunder altid er centrum for vores virke.

 

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Søborg

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Søborg.

Læs mere Læs mindre

Kirkelig begravelse i Søborg

Der findes i dag mere end seks kirker i Søborg og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Søborg hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Søborg, hvor I ønsker at afholde begravelsen. 

Søborg Kirke

Søborg Kirke er en lidt over 100 år gammel kirke, som blev opført i 1914 på Søborg Hovedgade. Kirken er baseret på romanske grundtanker med rundbuede vinduer. Den er bygget af hvidmalede mursten på granitsokkel med rødt teglstenstag og pyramideformet spir. Søborg Kirke har plads til 200 siddende gæster på de hvidmalede bænkerækker i kirkerummet. Der er gode parkeringsforhold ved kirken, og busserne stopper også i nærheden. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Søborg være behjælpelig med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

 

Mørkhøj Kirke

Mørkhøj Kirke i Søborg blev opført i 1960 og har plads til ca. 200 siddende gæster. Kirken er en moderne kirke bygget i lave røde murstensbygninger med et 16 meter højt kirketårn. Kirkerummet har lavt til loftet og gulv, loft og bænkerækker er holdt i naturligt træ med store gyldne lysekroner. Mørkhøj Kirke ligger på Mørkhøjvej i den sydlige del af Søborg. Der kører busser direkte til kirken fra Gladsaxe Trafikplads, som også ligger tæt på Hillerødmotorvejen. Hvis man er gangbesværet, kan det arrangeres at blive transporteret til og fra kirken i kirkebil.

Kirkelig begravelse i Søborg fra andre potentielle kirker

  • Buddinge Kirke
  • Haraldskirken
  • Gladsaxe Kirke
  • Søborgmagle Kirke
Læs mere Læs mindre

Borgerlig begravelse i Søborg

Lavendla Bedemand Søborg hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Søborg på Gladsaxe kirkegård

Borgere, som ønsker en ceremoni i Søborg forbindelse med en borgerlig begravelse, kan afholde den i kapellet på Gladsaxe Kirkegård. Her findes musikanlæg, orgel for uddannede organister samt to elektriske kandelabere og to grønne planter til pynt.

Muslimsk begravelse i Søborg

Lavendla Bedemand Søborg kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser med baggrund i vores mange års erfaring. Vi kan hjælpe med både rådgivning i forhold til de islamiske traditioner, og vi kan hjælpe med de praktiske ting som bestilling af rustvogn, afvaskning og påklædning af afdøde, kontakt til imam samt bestilling af gravplads. Begravelsen kan finde sted på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Søborg

Begravelse i Søborg fra Gladsaxe Kirkegård 

På Gladsaxe Kirkegård kan afdøde vælge mellem forskellige typer af gravsteder. Kirkegården tilbyder to typer kistegravsteder: Almindelige kistegravsteder til en eller flere kister og kistegravsteder udlagt i græs. De almindelige kirkegravsteder er afgrænsede med hæk, og der er frit valg af beplantning. På kistegravstederne i græs må der kun sættes afskårne blomster i maks. to nedgravede vaser pr. gravsted. Graven kan markeres af en liggesten på maks. 60 x 50 x 10 cm med huggede bogstaver i længderetningen. 

Derudover tilbydes følgende typer urnegravsteder:

  • Almindelige urnegravsteder, hvor enten de pårørende eller kirkegården sørger for vedligeholdelse af beplantning. Gravene er mellem 1 og 1,5 m2. 
  • Urnegrave med fast beplantning, hvor  pårørende ikke må ændre på indretningen, og gravstenene er halvt liggende.
  • Urnegrave med fast beplantning og gravsten. Her må der kun sætte afskårne blomster
  • Urnegræsgrave i græsplæne med eller uden individuel markering. Her udlægges gravstenen i græs, og der må ikke ændres på indretningen. Man må dog gerne placere en gravsten, hvis man ønsker det. Afskårne blomster må placeres i udleverede vaser fra kirkegården.
  • Urnefællesgrav (de ukendtes grav), hvor urner udlægges på fælles græsplæne uden markering eller adskillelse. Pårørende må ikke deltage ved urnenedsænkning. Blomster efterlades på særligt indrettede blomsterpladser.
Læs mere Læs mindre